АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Трамп пообіцяв "вивести" США з війни в Україні в разі перемоги

Читать на русском
Трамп пообіцяв "вивести" США з війни в Україні в разі перемоги
Трамп пообіцяв "вивести" США з війни в Україні в разі перемоги

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп заявив, що Америка "застрягла" у війні в Україні, і лише його перемога дозволить їй "вийти" звідти.

Таке Трамп сказав на мітингу в Атланті у вівторок, 24 вересня.

Експрезидент знову пообіцяв, що у разі успіху "врегулює війну в Україні" та "покладе край хаосу на Близькому Сході", адже світ "дуже близький до Третьої світової війни".

"Байден і Камала втягнули нас у війну в Україні, і тепер вони не можуть нас звідти вивести. Не можуть. Я спостерігав за ним: "Ми вийдемо-вийдемо-вийдемо". Він говорить це вже три роки", – додав Трамп.

Він також повторив свої слова про Зеленського, який "є найкращим торговцем на Землі" і що кожного разу після візиту до США "забирає з собою 100 мільярдів доларів".

"Але ми застрягли в цій війні, якщо тільки мене не оберуть президентом. Я це зроблю. Я проведу переговори. Я вийду звідти. Ми повинні вийти", – сказав республіканець.

Далі він припустив сценарій, за якого Росія може перемогти у війні проти України, наводячи на підтвердження своїх слів висловлювання "когось", з ким спілкувався днями: "Вони перемогли Гітлера, вони перемогли Наполеона. Це те, що вони роблять. Вони воюють, і це неприємно".

А після цього Трамп повторив неодноразово спростовану тезу про те, що США надали Україні "майже 300 мільярдів доларів", а Європа – "лише невелику частку від цієї суми". І звинуватив Байдена в тому, що він навіть не намагався змінити ситуацію.

"Думаєте, Байден не спить ночами, розмірковуючи, як змусити Європу заплатити? Ні, він спить", – підсумував Трамп.


Теги: СШАТрамп ДональдТрампДональд ТрампНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаВыборы в СШАВибори в США

Дата і час 25 вересня 2024 г., 00:38     Переглядів Переглядів: 1808
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.025511