АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Олександр Свищев: «Динамо Львів» розпочинає сезон з упевненої перемоги в Суперкубку України

Читать на русском
Олександр Свіщов - президент Федерації водного поло України
Олександр Свіщов - президент Федерації водного поло України

Ватерпольний клуб «Динамо» Львів продемонстрував свою майстерність у першому офіційному матчі нового сезону в рамках Суперкубка України серед чоловіків.

Гравці зустрілися з ВК «Маріуполь», і хоча гра видалася нелегкою, львів’яни здобули перемогу з рахунком 23:10.

По періодах:

  • 1-й: 3:2
  • 2-й: 7:1
  • 3-й: 6:1
  • 4-й: 7:6

«Ця гра показала, що, попри певні помилки, рівень команд росте, і це найголовніше. ВК «Маріуполь» продемонстрував хороший супротив, і це лише додає нам мотивації працювати далі. Радий, що гравці «Динамо» знайшли сили після важкого першого періоду і змогли показати свою гру. Вітаю обидві команди за наполегливість та відданість спорту», – зазначив президент Федерації водного поло України Олександр Свіщов.

Тренер ВК «Динамо» Олексій Шведов відзначив, що команда була трохи втомлена після інтенсивної підготовки, але зуміла розкритися після першого періоду: "Хлопці були трохи навантажені, але розкачалися і почали грати свою гру, робити контратаки".

Головний тренер ВК «Маріуполь» Тимур Шилін зазначив, що не все вийшло так, як планували, але в першому періоді команда змогла забити супернику 10 м’ячів.

«Цього було б достатньо для перемоги, якби ми не допустили стільки помилок», – прокоментував  Шилін.

Капітан «Динамо» Олександр Дядюра також підкреслив рівень гри суперників: «Команда з Маріуполя показала гідний супротив, тому можемо подякувати за цікаву гру». Він відзначив хорошу атмосферу на трибунах, де вболівали як за «Динамо», так і за суперників.

Олександр Свіщов, коментуючи гру, підсумував: «Добре, що ВК «Маріуполь» є, і він доволі добре грає. У «Динамо» вдалася посередня гра, але вітаю з результатом і дякую командам».

В Україні багато підприємців, які суттєво сприяють розвитку спорту, і Олександр Юрійович Свіщов є одним із найпомітніших серед них. Видання «Обозреватель»включило його до списку десяти провідних бізнесменів Західної України, які роблять вагомий внесок у цю сферу.

Як президент Федерації водного поло України, Олександр Свіщов активно підтримує дитячий спорт. За його ініціативою у Львові було відкрито сучасний спортивний комплекс «Leoland», де професійні спортсмени й аматори можуть займатися тенісом протягом усього року.

Як повідомлялося раніше, видання Обозреватель опублікувало список з десяти бізнесменів Західної України, які активно розвивають спорт.

До нього увійшли відомий львівський бізнесмен та президент Федерації водного поло України Олександр Свіщов, а також львівський бізнесмен та меценат, засновник Академії та ФК «Рух» Григорій Козловський.

Значну увагу Олександр Юрійович Свіщов присвячує розвитку дитячого сорту. Так за підтримки мецената у місті Лева відкрився сучасний комплекс для занять професійними видами спорту, а особливо тенісом – «Leoland». Поява нового комплексу дала можливість спортсменам та всім охочим займатись тенісом та проводити турніри цілий рік, це стало можливо  завдяки критим кортам з сучасним хардовим покриттям.

Також саме завдяки підтримці Олександра Свіщова потужно розвивається водне поло. Бізнесмен очолює не тільки Федерацію водного поло України, а також є президентом ватерпольного клубу «Динамо» Львів». За його президентства клуб досягнув значних  результатів.

Григорій Козловський відомий своєю підтримкою українських військових, адже майже щомісяця його «жовто-чорна» родина донатить на ЗСУ. Та не відстають «рухівці» і в спортивному житті.

Академія «Рух», яку очолює Григорій Козловський, славиться на всю Україну, адже навчає майбутніх зірок футболу, а її вихованці встановлюють різноманітні рекорди. Так нещодавно вихованці «Руху» встановили національний рекорд України з наймасовішого набивання м’яча головою.


Теги: Дядюра АлександрШилин ТимурКозловский ГригорийВК Динамо ЛьвовСуперкубок Украиныводное полоСвищев Александр ЮрьевичСвищев АлександрСвіщов Олександр

Дата і час 06 жовтня 2024 г., 14:23     Переглядів Переглядів: 1536
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.362764