АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Нідерланди нададуть Україні 400 мільйонів євро на безпілотники

Читать на русскомRead in English
Нідерланди нададуть Україні 400 мільйонів євро на безпілотники
Нідерланди нададуть Україні 400 мільйонів євро на безпілотники

Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс повідомив, що Нідерланди спільно з Україною виділять 400 млн євро на розробку сучасних безпілотників.

Про це інформує NOS.

“Нідерланди виділять 400 мільйонів євро для спільної з Україною розробки безпілотників. Міністр оборони Нідерландів Рубен Брекельманс оголосив про це під час візиту до українського міста Харків”, - зазначається у повідомленні.

За даними видання, близько половини цих коштів буде витрачено в Нідерландах, а решту розподілять між Україною та іншими країнами-учасницями проекту.

Як повідомив міністр, Нідерланди відігравали ключову роль у постачанні Україні F-16 і систем Patriot. “Тепер ми продовжимо цю роботу з передовими безпілотниками, інвестуючи 400 мільйонів євро в план дій. Це включає різні типи сучасних безпілотників, які можна застосовувати для розвідки, захисту та атаки. Особливо в повітрі, а також на землі та в морі”, - цитує Брекельманса Міністерство оборони Нідерландів.

Він також підкреслив, що досвід, набутний в Україні, є додатковою цінністю для високотехнологічних розробок у Нідерландах. “Якщо об’єднати нідерландські знання та технології з українським бойовим досвідом, це призведе до створення інноваційних та ефективних безпілотників. Вони зможуть справді змінити ситуацію на полі бою”, - сказав глава оборонного відомства.

Як зазначається, якщо розроблені безпілотники будуть успішними, для розширення їхнього  виробництва буде виділено додаткові кошти.


Теги: НидерландыНідерландиРубен БрекельмансУкраїнаУкраинаФинансовая помощь Украинефинансовая помощьфінансова допомогадрониБПЛА

Дата і час 06 жовтня 2024 г., 22:13     Переглядів Переглядів: 1561
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.089135