АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 12°C
Дніпро: 14°C
Одеса: 17°C
Чернігів: 15°C
Суми: 12°C
Львів: 16°C
Ужгород: 16°C
Луцьк: 17°C
Рівне: 16°C

Прем’єр Грузії Кобахідзе зробив цинічну заяву про Україну

Читать на русском
Прем’єр Грузії Кобахідзе зробив цинічну заяву про Україну
Прем’єр Грузії Кобахідзе зробив цинічну заяву про Україну

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив про передвиборчі банери та ролики партії "Грузинська мрія", які демонстрували зруйновані Росією будівлі в Україні поряд із неушкодженою інфраструктурою Грузії. Політик в ефірі пропагандистського телеканалу Imedi TV стверджував, що грузини не володіють інформацією "про те, що відбувається в Україні".

Також він підкреслив, що завдяки цьому вони змогли "оголити" правду про події в Україні від початку повномасштабної війни:

"Деякі суб’єкти занепокоєні цими рекламними білбордами та відповідними відеоматеріалами, оскільки їм вдавалося протягом 2,5 років приховувати від грузинського населення реальний стан справ в Україні та що відбувається в Україні сьогодні, де панує повна катастрофа з погляду економіки, інфраструктури, гуманітарної допомоги тощо".

За словами Кобахідзе, грузини у минулі роки "представляли події так, ніби ми заздримо Україні". ЗМІ повідомляє, що мета цих передвиборчих білбордів і відеороликів - ніби викрити неправду, яку намагалися донести до грузинського суспільства.

"Насправді громадськість не мала повної та об’єктивної інформації про те, що відбувається в Україні, і ці рекламні щити та відеоролики спотворювали реальність. Через це люди, які намагалися представити ситуацію в Україні як позитивну для грузинського суспільства, перебувають у стані занепокоєння", - наголосив він.

Згодом на цю заяву відповів керівник Офісу президента Андрій Єрмак на своєму каналі в Telegram: "Я впевнений, що грузинський народ прекрасно розуміє правду і тому підтримує українців у їхній боротьбі проти російської агресії".


Теги: Кобахидзе ИраклийУкраїнаУкраинаГрузіяГрузия

Дата і час 10 жовтня 2024 г., 16:25     Переглядів Переглядів: 2244
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.062625