АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Легенда світового спорту знову розкритикував NHL

Читать на русском
Легенда світового спорту знову розкритикував NHL
Легенда світового спорту знову розкритикував NHL

Легендарний чеський воротар Домінік Гашек виступив із новою жорсткою критикою керівництва Національної хокейної ліги (НХЛ) напередодні старту нового сезону. Олімпійський чемпіон 1998 року нагадав, що функціонери продовжують підтримувати участь у турнірі російських спортсменів, рекламуючи злочинну війну РФ проти України.

Про це Гашек написав на своїй сторінці в соціальній мережі Х, раніше відомій як Twitter. Дворазовий володар Кубка Стенлі, який зіграв у НХЛ 854 матчі, підкреслив, що керівництво ліги продовжує нести відповідальність за величезну кількість жертв війни.

"Це буде вже третій сезон, коли НХЛ знову стане величезною рекламою російської імперіалістичної війни та інших російських злочинів, включаючи геноцид українських дітей. НХЛ знову відповідатиме за велику кількість втрачених та покалічених людських життів! НХЛ стала рекламою цієї війни, оскільки в ній продовжують грати громадяни Росії! Кожен громадянин, якщо він не є дисидентом, є рекламою дій своєї країни. У випадку з Росією ці дії з лютого 2022 року є імперіалістичною війною та іншими жахливими злочинами проти людства", – зазначив Гашек.

Він закликав уболівальників не забувати, що НХЛ фактично заплющує очі на злочини РФ. "Я завжди любив і люблю хокей. Але водночас я знаю, що є важливіші речі. Ніщо не коштує більше за людське життя. Тому я хочу сказати всім уболівальникам НХЛ, що кожного разу, коли гравці роблять класний сейв чи удар – це чудовий досвід перегляду, але водночас це ще більша реклама звірств, вчинених росіянами під час війни в Україні! Так що цей досвід перегляду, на жаль, вартий людських життів. Це життя людей, які далеко від тебе, ти їх не знаєш, але це герої, які воюють та гинуть, захищаючи свою Батьківщину", – резюмував легендарний спортсмен.


Теги: NHLНХЛСпортсмениСпортсменыГашек Доминик

Дата і час 03 жовтня 2024 г., 18:08     Переглядів Переглядів: 1549
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.264104