АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 13°C
Харьков: 12°C
Днепр: 14°C
Одесса: 17°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 12°C
Львов: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

Голова Департаменту патрульної поліції про "ганьбу" в Миколаєві: Це мій прокол

Читати українською
Голова Департаменту патрульної поліції про "ганьбу" в Миколаєві: Це мій прокол
Голова Департаменту патрульної поліції про "ганьбу" в Миколаєві: Це мій прокол

Голова Департаменту патрульної поліції України Євген Жуков заявив, що співробітники, які не застосували необхідні заходи під час інциденту у Миколаєві, будуть звільнені, і він сам також готовий понести покарання.

"Парочка неадекватів, які відчули себе господарями світу, поставили на вуха все місто...у присутності декількох екіпажів патрульної поліції!!! Ганьба", - прокоментував Жуков резонансний випадок на своїй сторінці у Facebook. "Я впевнений, що величезна кількість співробітників патрульної поліції переглядають це відео по кілька разів, аналізуючи всі моменти, сто відсотків, - з почуттям сорому за своїх співробітників", - написав глава департаменту. "Хто винен? Як правило, винен командир. А командир, на даному етапі, - я як начальник Департаменту Патрульної Поліції України! Недопрацював, недогледів", - заявив Жуков. "Покарання понесуть усі причетні співробітники і я зрозумію, якщо керівництво Національної Поліції прийме рішення покарати мене як керівника Патрульної поліції України!" - написав він. "Нічними хуліганами займається ГУНП міста Миколаєва, і їх чекає покарання. І, сподіваюся, що незабаром, прокуратура і суд будуть на нашій стороні", - резюмував Жуков.

 

Як повідомляв УНІАН, в ніч на 30 серпня в Миколаєві двоє п’яних чоловіків били і ображали людей, а присутні при цьому співробітники поліції не змогли прийняти необхідні заходи.

Увагу, на відео присутня ненормативна лексика.


Проти винуватців інциденту розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 296 КК України (хуліганство), що передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.


Теги: поліція УкраїниМиколаївЖуков Євген

Дата и время 31 августа 2016 г., 00:25     Просмотров Просмотров: 2746
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.6803