АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 13°C
Харьков: 12°C
Днепр: 14°C
Одесса: 17°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 12°C
Львов: 14°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

Військового з арсеналом боєприпасів спіймали на Одещині

Читати українською
Військового з арсеналом боєприпасів спіймали на Одещині
Військового з арсеналом боєприпасів спіймали на Одещині

Працівники поліції затримали жителя Одещини, який біля розважального закладу в селі Чорноморське погрожував застосуванням гранати марки “Ф-1”, а під час обшуку в автомобілі та за місцем проживання чоловіка було вилучено боєприпаси та вибухові речовини різних видів.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

“До чергової частини Лиманського відділу поліції надійшло повідомлення від 27-річного чоловіка про те, що біля ресторану в селі Чорноморське військовослужбовець погрожував громадянам гранатою, яку в подальшому сховав у власному транспортному засобі”, – йдеться у повідомленні.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що в розважальному закладі між військовослужбовцем та відвідувачами почалася сварка.

“Чоловік в стані алкогольного сп’яніння заважав відпочивати присутнім, на зауваження не реагував та вступав у суперечки з відвідувачами ресторану. Після чого намагався поїхати з місця за кермом власного автомобілю. Один з присутніх громадян перекрив йому дорогу транспортним засобом, щоб завадити військовослужбовцю керувати автомобілем в стані алкогольного сп’яніння. На що останній кинувся до чоловіка в бійку, повалив його на землю, дістав предмет, схожий на ручну гранату Ф-1, та погрожував її застосуванням”, – додали у поліції.

 eiqeuiuhiqukant
 
 

Вказано, що правопорушника було доставлено до Фонтанського поліцейського відділку. З’ясувалося, що військовослужбовець нещодавно повернувся з зони АТО.

Як зазначається, в автомобілі чоловіка було виявлено та вилучено корпус гранати Ф-1, запальну трубку, електродетонатор, підривач, сигнальний патрон, петарду з цвяхами, підствольний гранатомет ГП-25, дві тротилові шашки вагою по 200 гр., пластичну вибухову речовину ВПП-5 приблизною масою 1 кг та металеву банку з пластичною вибуховою речовиною, масою біля 200 гр.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання військовослужбовця було виявлено та вилучено запал до гранати УЗРГМ-2, мінні детонатори МД5М, ручну димову гранату, стрічку для розтяжок та боєприпаси різного калібру, додали у поліції.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Всі обставини встановлюються. Триває слідство.


Теги: ВоеннослужащиебоеприпасыОружиеОдесская область

Дата и время 26 ноября 2016 г., 18:24     Просмотров Просмотров: 1634
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

10 жовтня 2024 г.
loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.141279