АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

ЛНР мають намір виховувати дітей під пісні «Сектора газу»

Читати українською
ЛНР мають намір виховувати дітей під пісні «Сектора газу»
ЛНР мають намір виховувати дітей під пісні «Сектора газу»

Після окупації українських міст терористи мають намір зайнятися патріотичним вихованням української дітвори (згідно з визначенням терористів «днрівської» дітвори) за новими «російськими» стандартам.

Для цього бойовики створюють молодіжні клуби, в яких і будуть проводити виховну роботу під акомпанемент відомої в радянський час рок-групи «Сектор газу». Про це повідомляють жителі Луганська, новину передає Преса України.

«На базі Артемівського райвідділу міліції в Луганську терористи створили клуб для дітей від 7 до 15 років. Головні критерії приймання - «патріотичне» виховання дитини і «дисципліна». Оголошення про набір вихованців транслюють у маршрутках по радіо ЛНР», - повідомляють луганчани.

«Музика теж тематична: саундтреки з «Брата-2», «Сектор газу», Кузьміна якась пісня грала... загалом, все для «народу», - зазначають особливості «патріотичного проекту» жителі міста.

Варто відзначити, що рок-група «Сектор газу» завоювала свого часу популярність виконанням пісень з використанням нецензурної лексики, а також композицій на антисоціальні теми. Чого тільки коштував «шедевр» про бездомних - явище досить рідкісне і таке, що замовчувалося в СРСР:

«Я бичок підніму - гіркий дим затягну, люк відкрию - полізу додому. А не шкодуйте мене - я добре живу, тільки їсти хочеться часом», - у всіх дворах співала радянська молодь.

При цьому, вибір саундреку з «Брата-2» також не дивує, так як згідно з оцінками експертів, даний фільм увійшов у десятку кінострічок, які представляють росіян, як зверхнацію, що бореться зі вселенським злом, яке представляють інші народи.


http://uapress.info/


Теги: СепаратистыЛНР

Дата и время 02 октября 2014 г., 18:25     Просмотров Просмотров: 2922
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.20542