АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 20°C
Днепр: 22°C
Одесса: 21°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 19°C
Львов: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцк: 12°C
Ровно: 13°C

Найцінніша інформація Вороненкова в Україні нікого не зацікавила, – Пономарьов

Читати українською
Найцінніша інформація Вороненкова в Україні нікого не зацікавила, – Пономарьов
Найцінніша інформація Вороненкова в Україні нікого не зацікавила, – Пономарьов

Генпрокурор Юрій Луценко запевняв, що Денис Вороненков розповів усе, що знав у справі Януковича. Безперечно, ця інформація є важливою, однак не глобально. Головна цінність знань Вороненкова стосувалась фінансів та зловживань вищого генералітету РФ, однак ця інформація тут нікого не цікавила.

Повідомляє портал АНТИКОР з посиланням на ЗМІ.

За словами Іллі Пономарьова, генпрокурор України Юрій Луценко повідомив, що Денис Вороненков розповів слідчим усе, що знав по справі Януковича.

«Так, це чиста правда, однак там і не потрібно щось дуже і говорити. У справі по розстрілах Небесної сотні на Майдані він розказав те, що почув від своїх контактів, щодо допомоги, яку забезпечували російські спецназівські структури. Це могло бути зв’язане із тим снайпером, який стріляв по мітингвальниках», – припустив Пономарьов.

Луценко теж зазначав, що це доволі важлива інформація. Однак вона вже не стосувалася справи Януковича, а зовсім інших розслідувань.

«Головна цінність знань Вороненкова стосувалась фінансів та зловживаннь вищого генералітету РФ. Саме тому його боялись у Росії. Однак про це він нікому нічого не розповідав, бо це й нікого не цікавило. Хоча й, на мою думку, ця інформація рівноцінна кільком дивізіям на фронті», – вважає політик.

Окрім того Пономарьов переконаний : імена організаторів вбивства Вороненкова ми дізнаємось найближчим часом, адже розслідування просувається вперед.

«Охоронець, насправді, вчинив подвиг. Він, будучи важко пораненим, все ж «дістав» кілера. Це допомогло встановити певні з’єднання. Якби вбивця втік, звичайно ж, жодної б інформації  слідчі б не отримали. Замовник ж обов’язково понесе покарання, однак для цього повинна змінитись влада у Росії», – зазначив Ілля Пономарьов. 


Теги: ЯнуковичЛуценко ЮрийВороненков ДенисПономарев Илья

Дата и время 26 марта 2017 г., 16:06     Просмотров Просмотров: 2620
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.585004