АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 20°C
Днепр: 22°C
Одесса: 21°C
Чернигов: 19°C
Сумы: 19°C
Львов: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 13°C

Співачка Мар’яна Садовська звинуватила «1+1» у плагіаті

Читати українською
Співачка Мар’яна Садовська звинуватила «1+1» у плагіаті
Співачка Мар’яна Садовська звинуватила «1+1» у плагіаті

Після першого прямого ефіру талант-шоу «Голос країни» відома українська співачка Мар’яна Садовська звинуватила організаторів шоу у плагіаті.

«Під час шоу "Голос країни" виконавиця Інґред Костенко використала повністю моє аранжування (а практично композицію) на мотиви української пісні з репертуару колективу Древа з Крячківки "Ой летіла зозуля". При цьому "здерто" не лише мою інтерпретацію,але і фортепіанне аранжування німецького композитора та піаніста Ярі Сінґля!», - написала Садовська на своїй сторінці у Facebook.

«Я навіть пробую тішитися, що маю такий вплив на розвиток популярної музики в Україні! Але насправді, тішило б набагато більше елементарне професійне трактування і пошана авторського права! Не буду додавати лінк - але таки цього разу перешлю його GEMA, організації, котра береже авторське право тут у Німеччині і де ця моя інтерпретація зареєстрована», - повідомила співачка.

Мар’яна Садовська - українська співачка, актриса, композитор, аранжувальниця, фольклористка. Уродженка Львова вже багато років мешкає у німецькому Кельні, а працює в різних країнах Європи і США. У творчому доробку Садовської - три сольних музичних альбоми, музика до вистав тощо. Виступає сольно та з німецьким джазовим тріо «Бордерленд».

GEMA – організація, яка здійснює управління авторськими правами в Німеччині.

ZAXID.NET надіслав запит та очікує на відповідь від каналу «1+1». Нагадаємо, перший прямий ефір сьомого сезону «Голосу країни», відбувся 9 квітня.

«У прямих ефірах ми продовжуємо експериментувати з музикою і незвичайними інструментами, дарувати глядачам магію і диво. Так, в музичних номерах ви почуєте купальські пісні, звук індійського інструменту ситар, вокал унікального етно-хору і гру перкусіоніста на старовинних шаманських інструментах», - розповів напередодні музичний продюсер проекту Руслан Квінта.


Теги: 1+1ПлагиатГолос країниСадовская Марьяна

Дата и время 10 апреля 2017 г., 20:53     Просмотров Просмотров: 5035
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.6269