АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 15°C
Харьков: 14°C
Днепр: 16°C
Одесса: 19°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 14°C
Львов: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

Геращенко пояснив, чому різко змінив свою думку про Саакашвілі

Читати українською
Геращенко пояснив, чому різко змінив свою думку про Саакашвілі
Геращенко пояснив, чому різко змінив свою думку про Саакашвілі

Коли призначили Саакашвілі, то я, як і мільйони інших українців надіявся, що в Одесі він покаже високий клас. Але коли я побачив, що замість реальних реформ в Одеській області Саакашвілі почав займатися популізмом, я почав вивчати історію, з’їздив до Грузії і жахнувся.

Про це в ефірі інформаційно-політичного ток-шоу “Народ проти!” на телеканалі ZIK заявив народний депутат України, член колегії МВС Антон Геращенко.

Ведуча ток-шоу зауважила, що у 2014 році пан Геращенко особисто називав Міхеїла Саакашвілі “диригентом реформ в Україні”, однак вже сьогодні називає його тираном і публікує фото з розгону опозиційного мітингу в Грузії у 2011 році.

“Коли Президент України Петро Олексійович Порошенко вирішив надати Саакашвілі українське громадянство і призначав його на посаду губернатора, моєю думки він питав. Але справді, коли призначили Саакашвілі, то я, як і мільйони інших українців надіявся, що в Одесі він покаже високий клас”, – зауважив пан Геращенко.

Радник міністра внутрішніх справ також зазначив, що тоді він не дуже цікавився деталями життя екс-президента Грузії, адже займався реформуванням поліції, формуванням добровольчих батальйонів та захистом нашої країни.

“Але коли я побачив, що замість реальних реформ в Одеській області Саакашвілі почав займатися популізмом, я почав вивчати історію, з’їздив до Грузії і жахнувся. І ще два роки тому я почав говорити, що призначення Саакашвілі було помилкою”, – акцентував Антон Геращенко.

Гість ток-шоу додав: якщо наступного разу Петро Олексійович звернеться до нього за порадою у подібному питанні, то він обов’язково добре вивчить питання і висловить свою думку.


Теги: ПолітикаРеформиОдеська областьГеращенко АнтонСаакашвили Михаил

Дата и время 17 сентября 2017 г., 11:51     Просмотров Просмотров: 4267
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.068053