АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

У Кропивницькому зникла дівчинка: пішла вранці до школи та не повернулася

Читати українською
У Кропивницькому зникла дівчинка: пішла вранці до школи та не повернулася
У Кропивницькому зникла дівчинка: пішла вранці до школи та не повернулася

До пошуків долучилося ледве не все місто, однак жодного результату немає.

Четверту добу в Кропивницькому шукають 12-річну школярку Катерину Добродій. Іще минулої п’ятниці вона пішла вранці до школи і не повернулася, йдеться в сюжеті ТСН.19:30.

Рідні забили на сполох, коли Катя не з‘явилася на заняття до репетитора з англійської, а потім з‘ясувалося, що і в школі її не було. "Вона в мами так просила: мамо, можна я в школу не піду, будь ласка! Мама така в них строга, каже: я дала їй 20 гривень на дорогу і просто її випхала, змусила йти в школу. І все, дитина пішла – і більше ніяк", - розповіла бабуся зниклої дівчинки Надія Гордова.

 

До справи, крім родичів і правоохоронців, долучилися військові та волонтери, в соцмережах заради координації дій створили спеціальні групи. Люди обійшли всі закапелки району, де живе Катя, однак дитини досі не знайшли.  Зазвичай, щоб доїхати до школи, Катя сідала на маршрутку, і її добре знали всі водії, однак вони твердять, що того дня її не підвозили. Через дві доби після зникнення раптово увімкнувся раніше відключений телефон дівчинки. Згодом апарат знайшли на землі неподалік будинку Каті. "Був увімкнений у неділю. На нього дзвонили, доки він не виключився. Потім поліція знайшла телефон уже вимкненим. Підкинули, скоріш за все", - вважає дядя Каті Юрій Гордовий.

Читайте також: У Кропивницькому іномарка збила на смерть молоду дівчину та навіть не пригальмувала

Рідні твердять, що дівчинка вчиться добре, конфліктів у родині немає, але нещодавно вона зацікавилась інтернет-рухом, учасники якого розповідають жахливі історії, що з ними трапились, і змагаються за кількість прихильників – про це захоплення свідчить сторінка школярки в соцмережі. Чи пов‘язано це якось із її зникненням, тепер встановлюють правоохоронці. "Робимо все можливе. Місто орієнтоване, розклеєні майже все місто, у всіх маршрутних таксі, на всіх стовпах по всьому місту фотографії даної особи", - каже начальник сектору ювенальної превенції Сергій Вовкогон.

Читайте також: Медики прокоментували стан дівчинки, яку головою вниз впустив чоловік у супермаркеті Кропивницького

До пошуків активно долучилися небайдужі містяни, котрі погодили власні дії через інтернет і патрулюють місто на машинах і пішки в пошуках зниклої дитини. "Хочемо допомогти, щось зробити. Може, щось десь почує хтось. Переживаємо всі, бо в кожного є діти, племінники. Нема тут такого, що чужа сім’я", - пояснила волонтер Дарина Модонова. Однак якщо до вівторка зусилля не дадуть результатів, територію пошуків розширять на всю Кіровоградську область. 


Теги: безвісті зникліДітиШколаКропивницький

Дата и время 12 декабря 2017 г., 10:12     Просмотров Просмотров: 2136
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.068131