АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

На Чернігівщині син забив на смерть матір

Читати українською
На Чернігівщині син забив на смерть матір
На Чернігівщині син забив на смерть матір

Поліцейські Прилуцького відділу поліції затримали 50-річного жителя Прилуцького району, який під час сімейної сварки завдав тяжких тілесних ушкоджень своїй 80-річній матері.

Про це ЧЕline повідомили в секторі комунікації поліції Чернігівської області. Уночі поліція отримала повідомлення, що в Прилуцькій центральній районній лікарні померла немолода жінка. Характер отриманих нею тілесних ушкоджень свідчив про насильницьку смерть.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що того дня між сином і матір’ю виник словесний конфлікт на побутовому ґрунті, який переріс у бійку.

Підозрюваний завдав декілька ударів руками та ногами потерпілій по голові та тілу, спричинивши їй тяжкі тілесні ушкодження, внаслідок чого потерпіла померла вже в лікарні. Медикам не вдалося врятувати життя старенької, оскільки травми виявилися фатальними.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.


Теги: пенсіонеривбивствоКриміналПрилукиЧернігівська область

Дата и время 10 января 2018 г., 11:45     Просмотров Просмотров: 2621
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.321063