АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

Крим було втрачено, бо українській владі забракло рішучості, – Чубаров

Читати українською
Крим було втрачено, бо українській владі забракло рішучості, – Чубаров
Крим було втрачено, бо українській владі забракло рішучості, – Чубаров

Українській владі у 2014 році для врегулювання ситуації в Криму забракло рішучості, оскільки не було впевненості в тому, що її вказівки виконуватимуться.

Таку думку висловив голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров під час допиту в Оболонському районному суді Києва, де розглядається справа про обвинувачення екс-президента Віктора Януковича у державній зраді по суті, – повідомляє Укрінформ.

«Думаю, що владі не вистачило рішучості та упевненості в тому, що її накази будуть виконуватися, і не тому, що її не визнають, а тому що це Росія», – сказав Чубаров.

Він нагадав, що від самого початку анексії півострова Росія дуже активно звозила авіацію та військову техніку в Крим, хоч там і так базувалося завжди багато російських військових.

Крім того, зауважив Чубаров, велика кількість українських військових, працівників правоохоронних органів переходила на бік Росії.

На думку голови Меджлісу, уникнути розгортання ситуації можна було б, якби було вжито конкретні кроки у перші півтора-два дні, поки не розпочалися “невідворотні процеси”.

Нагадаємо, народний депутат України Рефат Чубаров запропонував закрити в країні представництво російського агентства у справах СНД “Росспівробітництво”, пов’язані з нею організації і всі російські державні структури.


Теги: РосіяЯнукович ВікторМеджлисЧубаровКрим

Дата и время 25 января 2018 г., 13:25     Просмотров Просмотров: 1633
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.38271