АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

ЗМІ дізналися причину самогубства тринадцятирічної школярки з Києва

Читати українською
ЗМІ дізналися причину самогубства тринадцятирічної школярки з Києва
ЗМІ дізналися причину самогубства тринадцятирічної школярки з Києва

ЗМІ повідомили подробиці самогубства тринадцятирічної школярки, тіло якої знайшли біля недобудованого висотного будинку на проспекті у Святошинському районі Києва.

Згідно з повідомленням, у столичній поліції підтвердили, що дівчинка наклала на себе руки через нерозділене кохання.

«Ми прочитали листування школярки. Виявляється, їй дуже подобався один хлопчик, який був на рік молодший. Однак 12-річний підліток не відповідав взаємністю і часто залишав повідомлення закоханої дівчинки без відповіді”, – цитують Факты слова начальника відділу ювенальної превенції Нацполіціі Києва Оксани Поплавської.

У школі кореспондентам розповіли, що загибла була відмінницею. Але в якийсь момент її поведінка змінилася. Вона почала прогулювати уроки і отримувати погані оцінки.

Дівчинка все частіше ходила до недобудованої багатоповерхівки на Святошино, щоб побути на самоті. Про свої проблеми вона батькам нічого не розповідала.

14 березня дівчинка знову пішла до свого улюбленого місця – недобудованого будинку, де провела близько півтори доби. Поруч з дитиною не виявилося нікого, хто міг би з нею поговорити. Мобільний телефон дівчинка з собою не взяла. 16 березня приблизно о опівдні Марина піднялася на 23 поверх, написала передсмертну записку і стрибнула вниз.

“Мати дитини звернулася до поліції занадто пізно: пройшла понад доба. За словами жінки, вона була впевнена в тому, що поліція починає шукати зниклих дітей лише три доби. Це поширена помилка. Хочу ще раз сказати всім: поліція починає шукати зниклих дітей відразу, як тільки про це стає відомо “, – підкреслила Оксана Поплавська.

Правоохоронці також порадили батькам звертатися в таких випадках в поліцію відразу, тоді більше шансів на благополучний результат.


Теги: підліткитрагедіяЧПСамогубствосмертьшколяріКиїв

Дата и время 17 марта 2018 г., 22:15     Просмотров Просмотров: 2592
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.854268