АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 23°C
Днепр: 24°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 21°C
Сумы: 22°C
Львов: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 14°C

У Бєларусі восени почнуться голодні бунти

Читати українською
У Бєларусі восени почнуться голодні бунти
У Бєларусі восени почнуться голодні бунти

У Бєларусі насувається економічна криза, яка вже до осені виведе на вулиці зубожілий народ. Бєларуська економіка не має ресурсів для подолання кризи, а виплата зовнішніх кредитів знаходиться під великим питанням. Про це заявляє лідер профспілки радіоелектронної промисловості (РЕП) Геннадій Фединич, новину передає «Преса України».

В економіці Бєларусі настає хаос і невизначеність, внаслідок руйнування російської економіки і війни в Україні. Це пов’язано з тим, що бєларуські ринки орієнтовані лише на Росію та Україну, а запасні ринки збуту раніше не планувалися. Виробництво зупиняється, в країні починаються масові звільнення.

«Коли накопичиться критична маса невдоволення, її ОМОНом не зупиниш. Коли побутові проблеми стають проблемою держави - це серйозно. Я не думаю, що влада настільки короткозора, що не помічає того, що відбувається, просто вона не знає, як можна боротися з проблемами. Кардинально ситуацію не зміниш: ми вже запізнилися на 20 років, а повернути за рік згаяне ніяк не вийде. ...Але якщо через рік легше не стане, то народ змете цей уряд», - переконаний Фединич.

При цьому профспілковий лідер вважає, що цієї весни протестів ще не буде, але вже до осені в уряду почнуться справжні проблеми, адже в економіки немає ресурсів для виправлення ситуації.

«Збільшиться кількість правопорушень, тому що населення займеться грабежами. Державі потрібно готуватися до всіх принад кризи. Людина спочатку поїсть, а тільки потім замислиться про комунальні платежі, отже, попереду - величезні заборгованості по комунальних платежах», - передбачає він.

«Преса України»


Теги: ЭкономикаБелорусь

Дата и время 13 марта 2015 г., 22:54     Просмотров Просмотров: 4349
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.313255