АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

Посол України звернувся до канадської компанії IMAX через кінотеатр в окупованій Ялті

Читати українською
Посол України звернувся до канадської компанії IMAX через кінотеатр в окупованій Ялті
Посол України звернувся до канадської компанії IMAX через кінотеатр в окупованій Ялті

Посол України в Канаді Андрій Шевченко повідомив, що у зв’язку з розслідуванням про діяльність ялтинського кінотеатру “Сатурн IMAX” посольство зв’язалося з Міністерством закордонних справ Канади, а також із компанієб IMAX у Торонто.

Про це повідомляє видання “Крим.Реалії“.

“Канада жорстко дотримується режиму кримських санкцій, у нас є якісна, бездоганна взаємодія з нашими партнерами в цих питаннях. Тому ця інформація несподівана й тривожна. Посольство вже зв’язалося з Канадським департаментом закордонних справ, а також із філією IMAX у Торонто. Ми чекаємо прояснення ситуації в найближчі дні. Якщо порушення режиму санкції підтвердиться, розраховуємо, що це буде виправлене швидко і чітко»’”, ‒ пояснив позицію посольства України в Канаді Андрій Шевченко. 

Також посол нагадав, що Канада послідовно займає позицію невизнання російської юрисдикції в Криму.

Раніше в. о. директора департаменту Америки в Міністерстві закордонних справ України Олександр Шевченко повідомив, що відомство доручило посольству України в Канаді опрацювати питання щодо діяльності канадського бренду кіноіндустрії IMAX у Криму.

У Ялті всупереч західним санкціям працює кінотеатр, де показують іноземні фільми в форматі ІMAX. Кінострічки демонтують російською мовою.

IMAX (скорочення від Image MAXimum) — формат фільмів, розроблений канадською компанією IMAX Corporation. Розрахований на відтворення стрічок значно більшого розміру та роздільної здатності ніж звичайні кінотеатри. Стандартний розмір IMAX-екрану становить 22 метри в ширину та 16,1 метри у висоту, але може бути й більшим. Покриття екрану латексне або металізоване. Це дозволяє зробити зображення більш яскравим та контрастним, ніж у звичайному кінотеатрі. Через особливе розташування рядів в кінозалі та форму самого екрану зображення заповнює всю зону видимості, створюючи максимальний ефект присутності.


Теги: КримСанкціїКанадаТоронтоIMAXСатурн IMAXШевченко Андрей

Дата и время 06 августа 2019 г., 13:23     Просмотров Просмотров: 1040
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.074838