АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

Фірма розкольника Константінова розрахувалась з Алуштою не грішми, а непотрібними їй роботами

Читати українською
Фірма розкольника Константінова розрахувалась з Алуштою не грішми, а непотрібними їй роботами
Фірма розкольника Константінова розрахувалась з Алуштою не грішми, а непотрібними їй роботами

Суд зобов’язав виконком Алуштинської міськради прийняти в комунальну власність роботи, виконані ТОВ Фірмою «Консоль ЛТД» у якості пайового вкладу у розвиток інфраструктури міста. Про це свідчить постанова Севастопольського апеляційного господарського суду від 20 січня цього року.
Фірма отримала 2,56 га по вул. Б.Хмельницького в Алушті під будівництво багатоповерхового житлового комплексу. За можливість реалізації цього проекту фірма у 2007 році зобов’язалася взяти пайову участь у розвитку міста.
Додатковою угодою 2008 року було встановлено, що замість грошей фірма в рахунок 10% від кошторисної вартості будівництва об’єкта може виконати такі роботи: ремонт дорожнього покриття, проектування та будівництво пішохідного тротуару, заміну зовнішнього освітлення, проектні і будівельні роботи по пішохідному переходу через автодорогу Сімферополь – Ялта в районі вул. Б. Хмельницького, будівництво АТС, проектування та будівництво автобусних зупинок, проектування та будівництво мережі водопостачання, інші роботи.
У лютому 2013 року фірма «Консоль ЛТД» звернулася до виконкому з пропозицією прийняти в комунальну власність реконструйовану ділянку електромереж зовнішнього освітлення по вул. Туристів, що обійшлося фірмі у 249,7 тис грн., і проектні роботи з будівництва пішохідного переходу вартістю 240,9 тис грн.
Але виконком відмовився, оскільки заміна освітлення за договором мала відбутися на вул. Б.Хмельницького, а не на вул. Туристів.
Тоді «Консоль ЛТД» звернулася до суду, який зобов’язав виконком прийняти ці роботи загальною вартістю 490,6 тис грн. Як вказав суд, фірма виконали свої зобов’язання щодо пайової участі у розвитку інфраструктури Алушти. Щодо того, що освітлення замінено не на тій вулиці, то суд зазначив, що договором передбачено право забудовника виконати «інші роботи», тобто передбачено можливість здійснення забудовником не лише робіт по вул. Б. Хмельницького, але й інших робіт з розвитку інфраструктури Алушти.
З 2005 року власником ТОВ «Фірма «Консоль ЛТД» є ТОВ «Фірма «Реал Естейт», власником якої від самого заснування і до 2009 року був кримський спікер Володимир Константинов. До 2005 року власниками фірми «Консоль ЛТД» були безпосередньо Константинов і його батьки.
Нагадаємо, фірми Володимира Константінова винні державному «Укрексімбанку» понад 1 мільярд гривень. Наразі Константінов у ролі голови Верховної Ради Криму є одним з лідерів заколотників, які ініціювали приєднання Криму до Росії.

Наші гроші


Теги: БудівництвоКонсоль ЛТД

Дата и время 11 марта 2014 г., 10:05     Просмотров Просмотров: 3781
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.642139