АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

Вибуховий пристрій виявився муляжем, зловмисника оглядають психологи, – Крищенко про мінера Мосту метро

Читати українською
Вибуховий пристрій виявився муляжем, зловмисника оглядають психологи, – Крищенко про мінера Мосту метро
Вибуховий пристрій виявився муляжем, зловмисника оглядають психологи, – Крищенко про мінера Мосту метро

Інформація про вибухову речовину на Мосту метро у Києві виявилася хибною, зловмисника затримано і буде оглянуто психіатрами. Про це у коментарі журналістам з місця подій заявив очільник Нацполіції Києва Андрій Крищенко.

“Приблизно о 14 годині на 102 надійшла інформація про те, що невідома людина, він сам зателефонував і сказав, знаходиться на Мосту метро, у нього вибухова речовина і вимагає зустрічі з поліцією.

Свої вимоги він не сказав, одразу було введено стан спеціальної поліцейської операції, перекрито рух по мосту окрім автомобільного транспорту і метро, були задіяні всі служби. Він не виказував агресії, потім вже з’ясувалося, що у нього був якийсь балон з якого йшли проводи до пульта управління, який був в його руці. Коли вже під’їхали всі наряди, рух перекрили, з ним спілкувалися, з’ясували його особу.

Це мешканець області, прописаний в Києво-Святошинському районі в місті Вишневе, 88-го року народження, в нього є два дрібних адміністративних правопорушення, нічого кримінального за ним не було, проводилися перемови з психологом. Незв’язні речі, ні якихось вимог не було, тому, коли була слушна нагода, спрацював спеціальний підрозділ, коли його відволікли, він був затриманий.

Після огляду вмісту балону з’ясувалося, що це муляж, там знаходилася візуально земля, тому зараз його доставлено до районного управління, викликано медиків, в тому числі і бригаду психіатричної допомоги.

Порушено кримінальне провадження за статтею “неправдиве повідомлення про замінування”, проводиться слідство. Зараз проводиться огляд місця події, ми вже запустили рух метро з лівого берега на правий, і за кілька хвилин буде запущено рух по одній з смуг руху на лівий берег”, – повідомив Крищенко.



Теги: затриманнявибухівкаНацполіціяКрищенко АндрейМост метро

Дата и время 01 июня 2020 г., 17:26     Просмотров Просмотров: 1089
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.661081