АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 15°C
Харьков: 14°C
Днепр: 16°C
Одесса: 19°C
Чернигов: 14°C
Сумы: 14°C
Львов: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 15°C
Ровно: 15°C

В НАТО назвали реформи української армії дуже повільними

Читати українською
В НАТО назвали реформи української армії дуже повільними
В НАТО назвали реформи української армії дуже повільними

НАТО вважає швидкість реформ в українських Збройних силах і Міністерстві оборони не достатньою. Про це заявив спеціальний представник генерального секретаря Північноатлантичного альянсуДжеймс Аппатурай, передає "Радіо Свобода".

"Україні потрібно провести величезну роботу. Збройні сили України потребують глибинних змін. Ми готові допомогти їй у цьому. Для цієї мети призначені трастові фонди. Деякі країни НАТО допомагають Україні на двосторонньому рівні. Українській стороні потрібно провести більше реформ, і це необхідно здійснювати швидше. Поради і підтримка, яку ми даємо, були б значно ефективнішими, якби Міністерство оборони та в армії була більша налаштованість на реформи. У достатній мірі її не спостерігається. Я скажу це прямо", – сказав Аппатурай.

За його словами, президент, прем’єр-міністр і міністри в Україні прагнуть реформ і демонструють відповідну політичну волю. "На нижчому рівні українські структури реформуються дуже повільно. І це не проблема окремих людей. Система в цілому є дуже повільною. Я би не сказав, що немає бажання реформ, але їхня швидкість є дуже повільною. Ми закликаємо українські Міноборони, МЗС, МВС провести болючі, але такі необхідні зміни", – заявив представник Альянсу.

Нагадаємо, на саміті "Україна-ЄС", що відбувся 27 квітня в Києві, представники Євросоюзу Дональд Туск і Жан-Клод Юнкер теж закликали Україну оперативніше проводити реформи, а не просто розраховувати на допомогу Заходу.

Раніше повідомлялося, що комітет конгресу США підтримав надання Україні $200 млндля озброєння.

http://gazeta.ua


Теги: РеформиРеформыАрмияНАТО

Дата и время 02 мая 2015 г., 12:27     Просмотров Просмотров: 4488
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.066109