АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 18°C
Харьков: 19°C
Днепр: 20°C
Одесса: 22°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 17°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 14°C
Ровно: 15°C

Тітов: Кадебському не в кандидати, а на «нари»

Читати українською
Тітов: Кадебському не в кандидати, а на «нари»
Тітов: Кадебському не в кандидати, а на «нари»

Елітний автопарк, прибуткові бізнес-проекти, а куди не ткни пальцем на мапу України у діючого голови Борщагівської громади є своє житло. Щоправда, невідомо для кого, адже навіть своїх внуків Олексій Кодебський вдало відправив навчатися за океан у штати.

Якщо ви також задаєтесь питанням, де на таке життя Кодебський нашкріб грошей, то звичайно він не витрачав 40 років свого правління у Петропавлівській Борщагівці дарма. Живе на широку ногу він завдяки нашим з вами податкам! Так склалося в громаді, що землю не може отримати будь-який працівник, ветеран, ліквідатор аварії на ЧАЕС, або ж інвалід. Зате Олексій Кодебський за «дякую» отримав 1 гектар в нашому Вумівському лісі. Продати землю сільсько-господарського призначення він офіційно не міг, то ж «подарував» забудовнику, який нині вже знищив усе наше село своїми багатоповерхівками, а саме компанії-монополісту у селі «BD Holding».  Як це можна терпіти? Хоча терпець таки й увірвався у депутатського корпусу, адже ніхто й пригадати не може, коли пройшло голосування за виділення ділянки лісу Кодебському. Як він керує цією монополією страшно й уявити, і скільки ж землі він може роздати на ліво й на право. Потім ще й потайки роздаючи забудовникам дозволи на будівництво. Та довести справу корупційної схеми ще поки діючого голови до кінця поки генеральна прокуратура не в силі. Вочевидь, і у правоохоронних структурах Кодебський має зв’язки!

Сам же Олексій Кодебський вважає себе недоторканим. Тож, поки прокурори поводять себе, як сліпі кошенята, Кодебський «відкотив» собі мільйони для хорошого життя після тюрми. Саме так, адже після того, як я прийду до влади, я змушу цього мафіозі відповідати перед всіма жителями громади, яких він залякуванням примусив мовчати, бо їм було відомо про розкрадання. За те, що роздиребанив нашу землю, прописавши зручний для своєї схеми генплан, він має сидіти в буцегарні. Та й за те, що посягав на моє життя та членів моєї сім’ї – підпал авто, протаранення авто дружини, залякування, погрози… і так список його діянь можна продовжувати!

Нині наш ліс відданий під забудову 14-ма багатоповерхівками, а хати навколо були позначені як «вєтхі» тобто аварійні. Депутати ж звичайно такий генплан і в очі не бачили. Кодебський підписував його заднім числом за зачиненими дверима свого кабінету.

Завдяки громадським активістам зараз незаконність Генерального плану доведена в Верховному суді України! Якби не громада, то про наш ліс ми б лише розповідали своїм дітям як далеку забуту історію.

Про те, як голова вміє залякувати людей, знаю з власного досвіду. Коли я почав публічно говорити про його мафіозний характер, мою родину почали переслідувати й залякувати люди від Кодебського. Нам спалили авто, а наш законний бізнес почали тероризувати.

Не варто й забувати, що справа про побиття під час виборів жителя Борщагівки знаходиться в Європейському суді. А ще випадок, коли наш мафіозі віджав у пенсіонерки ділянку землі в живописному місці біля річки. Жінку він переселив в сільський гуртожиток, де обдурена пенсіонерка без світла й води змогла прожити не довго. І поки по жінці тривала панахида, Олексій Кодебський ділив земельну ділянку між родичами. І таких випадків вистачає, аби зрозуміти, що його цікавлять лише власні статки, а не життя громади.

За час, що Кодебський був при владі, ми могли б зробити в громаді багато чого хорошого. Тими грошима, якими він забив свої кишені можна було б побудувати не одну школу, дитячі садки, навести лад в довкіллі.

Аби за наступні 5 років громада мала шанс змінитися на краще, до влади мають прийти досвідчені та чесні політики. Вже цієї неділі ми можемо змінити наше життя на краще. Прийдіть на виборчі дільниці та віддайте свій голос за нову владу. Злочинців ж залишимо в минулому!

Кандидат на посаду голови Борщагівської ОТГ і діючий депутат Петропавлівсько-Борщагівської сільської ради Володимир Тітов


Теги: місцеві виборикандидатиКорупціяПетропавлівська БорщагівкаТитов ВладимирТітов ВолодимирСудBD HoldingпідпалКодебський Олексій

Дата и время 23 октября 2020 г., 19:14     Просмотров Просмотров: 2092
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.204001