АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 22°C
Харьков: 23°C
Днепр: 24°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 21°C
Сумы: 22°C
Львов: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцк: 12°C
Ровно: 14°C

Головою Київської облради може стати екс-регіонал Ярослав Москаленко

Читати українською
Головою Київської облради може стати екс-регіонал Ярослав Москаленко
Головою Київської облради може стати екс-регіонал Ярослав Москаленко

Завтра, у п’ятницю 27 листопада, депутати Київської обласної ради мають вчергове обирати свого голову. І перше ж голосування з цього приводу стало першим скандалом цієї каденції. 

В супереч очікуванням, найбільша фракція облради «Євросолідарність» не висунула власного кандидата на цю посаду. При тому, що має у своїх лавах досвідчених політиків та управлінців, які знають проблеми область, можуть та вміють працювати на користь людей, мають гідні життєві принципи. 

Ефектом бомби, що вибухнула стала новина, що обласна ЄС підтримує кандидатуру від фракції «За майбутнє», особливо з огляду на прізвище - Ярослав Москаленко, одіозний екс-«регіонал». Гадаємо, що у центрального керівництва Європейської солідарності вже виникли питання до своєї обласної ланки, щодо підтримки такої скандальної кандидатури.  

Його єдиним конкурентом у боротьбі за крісло голови став Олександр Скляров, перший заступник голови Київської облдержадміністрації, людина без «скелетів у шафі».  

Голосування показало, що одностайності поки немає у жодному таборі. З 80 присутніх 42 підтримали Москаленка та 38 - Склярова. Людині Януковича не вистачило всього одного голосу, щоб святкувати перемогу. 

Багато у чому результат залежатиме саме від порядності та твердості кожного новообраного депутата.. Чи не змінять за ніч вони свої переконання, з якими йшли до своїх виборців; чи обійде їх коронавірусна навала; чи втримаються від спокус, які можуть виникнути на їхньому шляху?

Тим часом, партії також можуть впливати на думку своїх депутатів – імперативний мандат. Отже, за результатами завтрашнього голосування можна буде також і відстежити те, які принципи керівництво партій сповідує насправді. Час лозунгів сплив. Настав час їх перевірки справами.


Теги: Скляров АлександрМоскаленко ЯрославГолосуванняЄвропейська СолідарністьСкандалКиїврада

Автор статьи:
Олег Бойко
Все статьи автора

Дата и время 26 ноября 2020 г., 14:16     Просмотров Просмотров: 743
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.066658