АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 19°C
Харьков: 18°C
Днепр: 21°C
Одесса: 20°C
Чернигов: 17°C
Сумы: 18°C
Львов: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцк: 12°C
Ровно: 12°C

Мер Рубіжного вдарив жінку в живіт

Читати українською
Мер Рубіжного вдарив жінку в живіт
Мер Рубіжного вдарив жінку в живіт

Поліція відкрила справу проти мера Рубіжного Луганської області Сергія Хортіва, який, за словами очевидців, вдарив місцеву мешканку.

Про це повідомив речник обласного управління Національної поліції Антон Ковальов.

Дії чиновника кваліфікували як нанесення легких тілесних ушкоджень, за що його можуть оштрафувати на 850 гривень. За словами представника поліції, надійшло повідомлення про те, що міський голова Рубіжного наніс жінці удар в живіт. Це сталося під час під час конфлікту у міській раді, коли жителі Рубіжного нібито намагалися зірвати сесію. За фактом хуліганства у міськраді відкрито ще одне кримінальне провадження. Постраждала місцева жителька Ольга Філенко розповіла, що містяни намагалися потрапити на прийом до Хортіва, аби вирішити питання щодо закриття шкіл.

«Попросили у Хортіва нас прийняти, на що він сказав, що нас не прийме і я його реально просила: „Сергію Івановичу, прийміть людей“. Він на мене накинувся з незрозумілих причин, почав мене бити, вдарив у живіт, об стінку вдарив мій телефон», — розповіла Філенко.

За словами місцевого жителя Анатолія Морозова, мер також накинувся на нього та ще одного чоловіка дорогою до канцелярії. Їх певний час не пропускали, а коли двері відкрилися, то звідти вийшов Хортів. «Валерій запитав у Хортіва, чому нас не пускають, на що він відповів: „Локдаун“.

А потім просто, я навіть слова не говорив, знімав на телефон, він кинувся на мене, хотів забрати телефон і кілька секунд була боротьба за мій телефон», — розповів Морозов.



Теги: ЧПпобиттяЛуганська областьХортів Сергій

Дата и время 17 февраля 2021 г., 21:03     Просмотров Просмотров: 1061
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.145919