АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 20°C
Днепр: 22°C
Одесса: 21°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 19°C
Львов: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцк: 12°C
Ровно: 13°C

«Просто тварюки». Наталка Денисенко розповіла, як намагалася достукатися до російських акторів

Читати українською
«Просто тварюки». Наталка Денисенко розповіла, як намагалася достукатися до російських акторів
«Просто тварюки». Наталка Денисенко розповіла, як намагалася достукатися до російських акторів

В ефірі програми Зірковий шлях, яка виходить на Youtube каналу Україна, популярна українська актриса Наталка Денисенко засудила акторів у РФ, які мовчать про війну в Україні.

Денисенко наголосила, що 24 лютого, у перший день війни, вона написала російським акторам, які активно знімалися в Україні. Її повідомлення не проігнорувала українка Галина Безрук (Останній москаль, Будиночок на щастя). Безрук вже тривалий час живе та працює в Росії. Вона одружена з російським актором Артемом Алексєєвим, з яким виховує дочку Василісу. Безрук відповіла Денисенко, що боїться, що її посадять на 15 років.

«Всі росіяни, які приїжджали до нас на зйомки, я навіть не можу сказати, що це колеги — це просто тварюки. Вони казали: це у вас така свобода слова, а у нас взагалі такого нема. Я розумію, що це така заздрість до України, до того, що ми реально йшли вгору не лише з кожним роком, а з кожним місяцем — наші люди, кіно, бізнес. Першого дня війни я написав усім. Ми кричали до них, щоб вони відповідали нам. Я благала, говорила: „У нас відбувається геноцид, повномасштабна війна, не мовчіть, виходьте, говоріть“. Був ігнор. Українка Галя Безрук, котра постійно знімалася у нас, написала: „Я боюся, бо мене посадять на 15 років. Я нічого не писатиму“. Відверто це написала. Писала Дмитру Пчелі, Толі Руденку. Діма писав: „Наталочка, ми молимося за вас. Я сподіваюся, що це все закінчиться“. Антон Батирєв взагалі написав пост, у якому підтримав російську агресію. І йому не соромно. Я не поділяю позицію Оксани Байрак, яка і туди, і сюди»", — зазначила Наталка.

life.nv.ua


Теги: Безрук ГалинаНапад Росії на Українуагресія РосіїВійнаросіяниДенисенко НатальяАкториАртисти

Дата и время 03 апреля 2022 г., 15:58     Просмотров Просмотров: 1893
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.08055