АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 21°C
Днепр: 23°C
Одесса: 23°C
Чернигов: 20°C
Сумы: 20°C
Львов: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцк: 13°C
Ровно: 15°C

Героя-айдарівця хочуть зробити «почесним лучанином»

Читати українською
Героя-айдарівця хочуть зробити «почесним лучанином»
Героя-айдарівця хочуть зробити «почесним лучанином»

Депутат міської ради депутат, керівник «Народного Контролю» Волині Павло Данильчук запропонував зробити почесним громадянином Луцька Сергія Шостака (на фото).

Таку пропозицію він озвучив на комісії з питань міжнародного співробітництва, інформаційної політики, молоді, спорту та туризму.

23 липня під час засідання комісії секретар міської ради Сергій Григоренкорозповів, що щороку в серпні присвоюють звання почесного лучанина. Вони із міським головою пропонують надати таке звання начальнику патрульної служби Києва Олександру Фацевичу.

На думку Павла Данильчука рішення міського голови та секретаря є поспішним. Водночас депутат погодився, що завдяки своїм подвигам Олександр Фацевич став відомою особистістю, але його бойовий шлях ще триває, до того ж він створює нову поліцію у Києві.

Натомість, сам Фацевич, за словами Григоренка, від «почесного громадянина» відмовився.

«Сергій Шостак воював в батальйоні «Айдар», врятував багатьох людей, та, на жаль, загинув під час однієї з диверсійних операцій. Вважаю, що таке рішення було б зрозуміліше для багатьох лучан», – пояснив Павло Данильчук.

Він додав, щодо присвоєння звання почесного громадянина Луцька потрібно винести на громадське обговорення або голосування на одному з інформаційних порталів Волині.

Лучанин Сергій Шостак загинув 27 липня 2014 під час боїв за містечко Лутугіне на Луганщині. Сергій Шостак мав досвід роботи у луцькій міліції. Командував відділенням оперативного реагування взводу «Беркут». Брав участь у бойових діях в Косово. Мав звання старшого прапорщика міліції, нагороджений подяками, медалями за відзнаку в службі ІІІ та ІІ ступенів, відзнаками МВС «Почесний знак МВС України», «За миротворчу діяльність». Поховали Сергія Шостака на міському кладовищі в Гаразджі.

http://ar.volyn.ua/


Теги: Герои АТО

Дата и время 25 июля 2015 г., 18:02     Просмотров Просмотров: 2661
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.079205