АНТИКОР — национальный антикоррупционный портал
МОВАЯЗЫКLANG
Киев: 20°C
Харьков: 20°C
Днепр: 22°C
Одесса: 21°C
Чернигов: 18°C
Сумы: 19°C
Львов: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцк: 12°C
Ровно: 13°C

В Україні рекордно подорожчають цигарки

Читати українською
В Україні рекордно подорожчають цигарки
В Україні рекордно подорожчають цигарки

Найближчим часом вартість цигарок в Україні суттєво зросте. Пропонується, що продовж декількох місяців Україна поступово переходитиме на європейські норми ціноутворення на ринку цигарок із показником акцизу 90 євро за одну тисячу цигарок.

Вже зараз КМУ пропонує збільшити ставку акцизу на цигарки із 12% до 15%, адже в Україні вона є вшестеро меншою, аніж у європейських країнах. Відтак, українців слід чекати поступового однак постійного зростання цигарок. Планується, що на кінець 2017 року вартість цигарок в Україні фактично зрівняється із європейською.

За словами експертів, українці, і особливо у Львівській області, через низьку вартість цигарок роками заробляли на їх перевезенні та продажу в сусідній Польщі. Тепер, коли ж цигарки подорожчають, практично кожен шостий мешканець прикордонної зони у Львівській області частково або повністю втратить свій заробіток.

Нагадаємо, нещодавно в ЄС запропонували ввести податок і на електронні сигарети. Зараз ставка податку буде мінімальною і запровадять її у 2017 році, однак із зростанням попиту, вартість акцизу також планують піднімати.

znaj.ua


Теги: ПодорожаниеСигареты

Дата и время 07 марта 2016 г., 10:24     Просмотров Просмотров: 2520
Комментарии Комментарии: 0


Комментарии:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наши опросы

Когда, по-вашему, возможно окончание войны в Украине?








Показать результаты опроса
Показать все опросы на сайте
0.433447