АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

СБУ оголосила у розшук одеських бізнесменів з Чечні

Читать на русском
СБУ оголосила у розшук одеських бізнесменів з Чечні
СБУ оголосила у розшук одеських бізнесменів з Чечні

СБУ оголосила у розшук одеських бізнесменів з Чечні Семена Кацмана та Манжу Ільясову, які підозрюються у фінансуванні тероризму.

Про це редакція 368.media   дізналася з бази розшуку МВС.

Роль Семена Кацмана була в тому, що зареєстрував російську компанію «Руснафтодобування», котра буде закуповувати викрадене з України вугілля.  Заступником Кацмана стала Манжа Ільясова, а головним бухгалтером — Валентина Тіпікіна.

В Одесі Кацман через Ільясову керував багатьома компаніями. Мова йде про  ТОВ «Транс сінтез південь», «Міміно» та «Альбатрос». Саме остання компанія має долю у будівництві житлового комплексу на Успенській, 22 в Одесі. Частки бізнесу прихильників рф треба передати до АРМА.

В історичному центрі міста він через компанію родича Саламова будував житловий комплекс разом з депутатами від ОПЗЖ та колишнім «завгоспом» Януковича Кравцем. Прикриття будівництва забезпечував перший заступник міського голови Михайло Кучук, котрого розшукує НАБУ.

У лютому 2022 року після початку вторгнення рф, Кацман та Ільясова виїхали через Молдови до Німеччини. Однак на повістки про виклик до СБУ не відреагували. Тому їх оголосили у розшук, після заочного оголошення підозр у фінансуванні тероризму.

 qhiddrixtiuzant

Цікавим є й той факт, що Ільясова пов’язана з кадирівцями. Згідно з нашими джерелами, вона була присутня на похоронах родича — майора поліції Імрана Ільясова восени минулого року.


Теги: Ильясов МанжуКацман СеменОдесаОдессаЧечняфінансування терористівТерроризмрозшукСБУ

Дата і час 12 травня 2023 г., 21:28     Переглядів Переглядів: 2774
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.834468