АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 22°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 20°C
Суми: 21°C
Львів: 18°C
Ужгород: 20°C
Луцьк: 19°C
Рівне: 19°C

Група компаній «Шапран Груп» стала учасником НАДПУ

Читать на русском
Група компаній «Шапран Груп» стала учасником НАДПУ
Група компаній «Шапран Груп» стала учасником НАДПУ

Національна асоціація добувної промисловості України (НАДПУ) підписала угоду про співпрацю з ТОВ «Шапран Груп», очільником якої є Сергій Шапран.

Угода підписана 1 березня 2024 року між Сергієм Шапраном і засновницею та виконавчою директоркою НАДПУ Ксенією Оринчак.

«Що відомо про «Шапран Груп»?»

Це інвестиційна група компаній, що охоплює бізнеси у секторі металургії, будівництва, логістики, агросектору та медицини. Всі компанії мають можливість повного циклу виконання замовлень. Це дозволяє розширити роботу та сфери діяльності як в Україні так і за кордоном. Компанії успішно розвиваються та мають співпрацю з країнами ЄС.

Одна з найбільших компаній інвестиційної групи - «Alumeta Group», акціонером якої є Сергій Шапран. Головна галузь діяльності: робота у сфері алюмінієвого бізнесу, виготовленням та реалізацією алюмінієвих конструкцій та профілю будь-якого типу. Головним постачальником сировини до «Alumeta Group» є Броварський алюмінієвий завод (BRAZ), який вже багато років залишається лідером на ринку алюмінію в Україні та працює з партнерами більш ніж в 30 країнах світу. Завод має власні цехи із європейським обладнанням, що дозволяє бути лідером в Україні за якістю виробництва замовлень з алюмінію.

«Шапран Груп» - це група компаній, яка є успішним великим інвестиційним фондом та вже більш як 13 років займається інвестиціями у різні сфери бізнесу та діяльності.

«Новий напрямок діяльності»

Вступ до НАДПУ - свідчення розвитку та початку роботи у новому напрямку компанії. Це видобування надр та якісне проведення повного спектра гірничих робіт. Нові проекти вже в розробці. Співпраця з асоціацією добувної промисловості допоможе розвивати галузь та втілювати нові перспективи діяльності у цьому спектрі.


Теги: Броварський алюмінієвий заводBrazБизнесалюминийALUMETA GroupОринчак КсенияООО Шапран ГрупШапран Сергей

Дата і час 04 лютого 2024 г., 14:42     Переглядів Переглядів: 2850
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.064089