АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Захарова в істериці назвала злочином співпрацю МОК з Україною

Читать на русском
Захарова в істериці назвала злочином співпрацю МОК з Україною
Захарова в істериці назвала злочином співпрацю МОК з Україною

Офіційна представниця МЗС РФ Марія Захарова накинулася з абсурдними звинуваченнями на Міжнародний олімпійський комітет (МОК) та його голову Томаса Баха. Представниця російської терористичної держави видала маячню про "змову з київським режимом", яку МОК нібито організував проти атлетів із країни-агресорки.

Про це Захарова заявила на брифінгу, повідомляє пропагандистський телеканал "Матч ТВ". Поплічниця диктаторського режиму Володимира Путіна назвала злочинним засудження та відсторонення російських спортсменів за їхню підтримку знищення України та її мирних жителів.

 qhiqhuiqkhiteant

"Верхом непорядності стали одкровення президента МОК Томаса Баха про те, що представники комітету зверталися до українців, щоб відслідковувати висловлювання російських спортсменів в інтернеті та ЗМІ. Це злочинна заява. Йдеться про змову з київським режимом, який заохочує расову та національну нетерпимість. Йдеться про агресивний націоналізм, курс на знищення всього російського, у тому числі руками та з використанням інститутів МОК", – сказала Захарова.


Теги: МЗС РосіїМИД РоссииЗахарова МарияУкраїнаУкраинаМіжнародний олімпійський комітет (МОК)Международный олимпийский комитет(МОК)

Дата і час 15 травня 2024 г., 14:00     Переглядів Переглядів: 1609
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.078271