АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

У НГУ розповіли, що відбувається на Лиманському напрямку

Читать на русском
У НГУ розповіли, що відбувається на Лиманському напрямку
У НГУ розповіли, що відбувається на Лиманському напрямку

Російські військові підтягують резерви у Донецькій та Луганській областях. За словами офіцера 12-ї бригади НГУ Іллі Самойленка, активізація з боку ворога продовжується масштабно.

На Лиманському напрямку спостерігається гаряча обстановка, Збройні сили Російської Федерації сконцентрували велику кількість сил. Про це повідомив офіцер 12-ї бригади НГУ Ілля "Гендальф" Самойленко в ефірі "Еспресо".

"Якщо говорити про Лиманський напрям, то у нас тут стабільно гаряче досить довго", – сказав Ілля Самойленко.

За його словами, на цій ділянці фронту росіяни сконцентрували значну кількість сил. Також було зауважено українськими військовими, що окупанти підтягують резерви на території Донецької та Луганської областей. Самойленко зазначив, що активізація з боку супротивника продовжується досить масштабно.

Крім цього, російські військові не зупиняються у застосуванні високоточної зброї, керованих авіаційних бомб, артилерії, у тому числі великих калібрів 203 мм і 240 мм. Однак активного просування російських окупантів на цій ділянці фронту не зафіксовано. Адже спроби ворога прорвати українську оборону припиняються. Бійці намагаються бити ЗС РФ раніше, ніж вони формують бойовий порядок, але їхня концентрація лишається значною.


Теги: ВС РФНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЛуганська областьЛуганская областьДонецька областьДонецкая областьНацгвардіяНацгвардияСамойленко Илья

Дата і час 19 червня 2024 г., 12:50     Переглядів Переглядів: 1636
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.23601