АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Андрій Єрмак обговорив ситуацію на фронті із радником Камали Гарріс

Читать на русском
Андрій Єрмак обговорив ситуацію на фронті із радником Камали Гарріс
Андрій Єрмак обговорив ситуацію на фронті із радником Камали Гарріс

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову із Філом Гордоном. Обговорили подальшу підтримку України, результати Саміту миру та ситуацію на фронті.

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провів телефонну розмову з помічником Президента США, радником із національної безпеки віце-президента Сполучених Штатів Філом Гордоном. Про це пише Офіс президента.

Андрій Єрмак та Філ Гордон обговорили подальшу підтримку України з боку США, результати першого Саміту миру та реалізацію пунктів Формули миру.

"Глава Офісу глави держави розповів про ситуацію на фронті та збільшення кількості російських атак на українські міста та громади, зокрема на енергетичну інфраструктуру. Він наголосив на важливості посилення української протиповітряної оборони сучасними західними системами", - резюмували в ВП.

Як результат, керівник Офісу Глави держави подякував Президенту Сполучених Штатів Америки Джозефу Байдену, обидві палати та партії Конгресу та весь американський народ за допомогу Україні у боротьбі з російською агресією, а також за оборонний пакет, який уже працює на полі бою.


Теги: Выборы в СШАВибори в СШАДжо БайденБайден ДжоБайденНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаСаммит мираФіл ГордонФил ГордонСШАХаррис КамалаКамала ХаррисОфис Президента УкраиныОфіс президента УкраїниЕрмак Андрей

Дата і час 23 липня 2024 г., 22:36     Переглядів Переглядів: 1737
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.084609