АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Одеський активіст Дем’ян Ганул: Росія оголосила полювання на мою сім’ю

Читать на русском
Одеський активіст Дем’ян Ганул: Росія оголосила полювання на мою сім’ю
Одеський активіст Дем’ян Ганул: Росія оголосила полювання на мою сім’ю

Відомий одеський активіст Дем’ян Ганул у своєму тг-каналі повідомив про серйозні погрози та переслідування з боку російської агентури.

У своїй заяві Ганул зазначив, що протягом свідомого життя він відстоює українську державу, займається волонтерською діяльністю, захищає українську мову та честь військових ЗСУ. Однак, цього року Басманний суд Москви заочно арештував його за кількома статтями кримінального кодексу РФ.

"Після останніх акцій на захист честі військових ЗСУ, я отримую чимало погроз. Вчора російські канали злили в мережу особисту інформацію про моїх рідних. Почалася ціла психологічна атака на мою сім’ю. На різних російських інформаційних ресурсах оголосили нагороду за напад на мене в розмірі від 5 000 до 10 000 доларів", — заявив Ганул.

Активіст також наголосив, що російська агентура в Україні діє надто вільно, про що свідчать регулярні підпали автомобілів ЗСУ та жахливе вбивство мовознавиці Ірини Фаріон у Львові посеред білого дня. Вбивцю досі не знайшли.

Враховуючи всі ризики, Ганул направив відповідні заяви на ім’я начальника СБУ в Одеській області Віктора Доровського та начальника головного управління поліції в Одеській області Івана Жука. Він просить негайно розглянути його заяви та застосувати відповідні процесуальні заходи.

"Зараз я потребую допомоги держави. Я хочу мати змогу захистити себе та своїх рідних", — підсумував активіст.


Теги: угрозыпогрозиСБУДоровський ВікторЖук ИванЗамах на Ірину ФаріонФаріон ІринаФарион ИринаФарионБасманный суд МосквыЗСУВСУРоссийские спецслужбыРосійські спецслужбиАктивистыАктивістиГанул Демьян

Дата і час 24 липня 2024 г., 00:09     Переглядів Переглядів: 2227
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.150874