АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

«Хезболла» вночі обстріляла Ізраїль ракетами

Читать на русском
«Хезболла» вночі обстріляла Ізраїль ракетами
«Хезболла» вночі обстріляла Ізраїль ракетами

У неділю ввечері угруповання «Хезболла» випустило 30 ракет у напрямку північного Ізраїлю.

Про це повідомляє Times of Israel.

Армія оборони Ізраїлю заявила про 30 запущених ракет. Кілька з них впали на відкритій місцевості, жертв немає. Деякі ракети були перехоплені системами ППО, а інші впали на відкритій місцевості. ЦАХАЛ у відповідь завдав удару по району, звідки були випущені ракети.

Тим часом "Хезболла" взяла на себе відповідальність за обстріл, стверджуючи, що його ціллю була військова база, повідомляє пов’язаний з "Хезболлою" сайт Al Mayadeen.

Ізраїль перебуває у високій бойовій готовності, очікуючи атаки з боку "Хезболли" та Лівану. Так, видання Axios, посилаючись на свої джерела, повідомило, що нинішня оцінка Ізраїлю полягає в тому, що Іран розпочне пряму атаку на країну протягом декількох днів, можливо, ще до того, як у четвер відбудуться нові переговори про припинення вогню і звільнення заручників.

Зазначається, що це питання викликає розбіжності всередині Ірану: президент Масуд Пезешкян хоче уникнути жорсткої відповіді, в той час, як КВІР хоче здійснити більш масштабну атаку, ніж 13-14 квітня, коли відбулася перша масована атака Ірану на Ізраїль.

Міністр оборони Ізраїлю Йоав Ґалант розмовляв у неділю з міністром оборони США Ллойдом Остіном і сказав йому, що військові приготування Ірану свідчать про те, що Іран готується до широкомасштабного нападу на Ізраїль. Пізніше Пентагон підтвердив існування цієї розмови та додав, що Остін віддав наказ направити на Близький Схід підводний човен з керованими ракетами USS Georgia. Оголошення про пересування підводного човна є рідкісним явищем для США.


Теги: Ракетные ударыРакетні удариІзраїльИзраильХезболла

Дата і час 12 серпня 2024 г., 11:42     Переглядів Переглядів: 1902
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.687886