АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Зеленський зустрівся з представниками Вселенського патріархату

Читать на русском
Зеленський зустрівся з представниками Вселенського патріархату
Зеленський зустрівся з представниками Вселенського патріархату

Президент України Володимир Зеленський 28 серпня зустрівся з делегацією Вселенського патріархату. У зустрічі взяли участь митрополит Української православної церкви Канади, архієпископ Вінніпезький Іларіон, а також митрополит Пісідійський Іов, патріарший диякон Епіфаній та екзарх Вселенського патріарха в Україні, єпископ Михаїл.

Про візит представників Вселенського патріархату повідомив сам голова держави. Він подякував Його Всесвятості Варфоломію за молитви за Україну та українців.

Про можливий візит Вселенського патріарха Варфоломія інформували ще тиждень тому. Зеленський зателефонував Всесвятості й на тлі відвідування української делегації Вселенського патріархату домовився щодо візиту Патріархату у відповідь.

 qhiddkidxidqkant

Президент нагадав, що в Україні чекають на особистий візит Його Всесвятості, й підкреслив, що це має велике значення для нашої держави.

"Ми робимо все можливе, щоб подолати виклики, які постали перед Церквою в Україні. Зрозуміло, що ці виклики не з’явилися раптово і не вирішуються за один день. Ми, у свою чергу, будемо робити все можливе, щоб у цьому напрямку дійсно була стабільність і мир. Це дуже важливо для нас", – заявив Володимир Зеленський представникам Вселенського патріархату.

У відповідь делегація Вселенського патріархату запевнила, що "Варфоломій і надалі молитиметься за Україну".


Теги: Патриарх Варфоломейепископ Михаилпатриарший диакон Эпифаниймитрополит Писидийский Иовархиепископ Виннипежский ИлларионВселенский патриархЗеленский

Дата і час 29 серпня 2024 г., 00:13     Переглядів Переглядів: 1650
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066538