АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

У КМДА розповіли про ситуацію з якістю води в столиці

Читать на русском
У КМДА розповіли про ситуацію з якістю води в столиці
У КМДА розповіли про ситуацію з якістю води в столиці

Ситуація з якістю води в Києві контролюється. Відповідні служби постійно стежать за її станом, і в разі погіршення "Київводоканал" оперативно коригує технологічні процеси та застосовує додаткові реагенти для дезінфекції.

Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації. Влада столиці закликала ЗМІ не маніпулювати інформацією і не створювати паніку.

"Ситуація з якістю води в столиці контролюється. Відповідні служби постійно моніторять стан питної води на території Києва, а також воду в акваторії річок Десна і Дніпро. У разі погіршення якості води "Київводоканал" миттєво коригує технологічні процеси та застосовує додаткові реагенти для дезінфекції, щоб показники якості питної води відповідали вимогам Державних санітарних норм і правил. Алгоритми дій щодо запобігання погіршенню якості води були обговорені на Постійній комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій", – зазначили в пресслужбі.

У КМДА додали, що, за даними Деснянського басейнового управління водних ресурсів Держводагентства України, спостерігається погіршення якості води в річці Сейм. Однак, за інформацією контролюючих служб, наразі немає підстав для паніки – показники питної води в столиці залишаються у нормі.

У разі погіршення ситуації міські служби розробляють комплекс заходів, що дозволить забезпечити споживачів міста Києва питною водою.

"Окремі організації та установи також можуть створювати плани для забезпечення безпеки та реагування на будь-які можливі сценарії розвитку подій. Зокрема, звертатися до підпорядкованих підприємств щодо створення запасів води. Наголошуємо, що такі дії не свідчать про настання надзвичайної ситуації. Просимо ЗМІ не маніпулювати інформацією і не створювати паніки", – закликала міська влада.


Теги: КиївКиевПАО АК КиевводоканалКиевводоканалКиївводоканалЗагрязнениезабрудненняВодаКГГАКМДА

Дата і час 07 вересня 2024 г., 14:52     Переглядів Переглядів: 1536
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.081022