АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

В Академії сухопутних військ у Львові знущалися з курсантів, - ДБР

Читать на русскомRead in English
В Академії сухопутних військ у Львові знущалися з курсантів, - ДБР
В Академії сухопутних військ у Львові знущалися з курсантів, - ДБР

Колишнього керівника курсу Академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного у Львові підозрюють у побитті та приниженні курсантів.

Офіцер протягом майже двох років бив та принижував курсантів, намагаючись "навчити" їх дисципліни та порядку. Це відбувалося на території академії у Львові та у казармах в одному з сіл області, про що інформує у повідомленні ДБР.

"Він так залякав курсантів, що ті мовчки терпіли всі знущання і не розповідали про них ані батькам, ані психологу. Слідство виявило застосування сили щодо дев’ятьох курсантів, яких викладач бив по голові та інших частинах тіла. Бив він не лише руками, а й прикладом зброї та ременем. Невдоволення офіцера викликали недбало складені речі, помилки в журналі або ж той факт, що курсант повільно заповнював документи чи видавав зброю. Одного з курсантів він змусив їсти цигарки перед усім курсом, бо той через куріння запізнився на шикування", — йдеться в повідомленні ДБР.

Про "виховні методи" стало відомо лише у березні цього року, після того, як один з курсантів, який був свідком свавілля викладача, поскаржився до слідчої комісії Верховної Ради. Після цього було зареєстровано кримінальне провадження.

Суд обрав офіцерові запобіжний захід  — тримання під вартою з можливістю застави. Фігурант сплатив суму застави — 908,4 тисячі гривень.


Теги: ИзбиениепобиттяиздевательствознущанняАкадемія сухопутних військНациональная академия сухопутных войскАкадемия сухопутных войскДБРЛьвовЛьвів

Дата і час 07 вересня 2024 г., 17:21     Переглядів Переглядів: 1913
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.122093