АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Reuters: Озброєний чоловік з Йорданії вбив трьох ізраїльтян

Читать на русском
Reuters: Озброєний чоловік з Йорданії вбив трьох ізраїльтян
Reuters: Озброєний чоловік з Йорданії вбив трьох ізраїльтян

Озброєний чоловік з Йорданії убив трьох ізраїльських цивільних на прикордонному переході на мосту Алленбі на окупованому Західному березі. Його ліквідували сили безпеки Ізраїлю.

Про це пише Reuters.

Це була перша подібна атака на кордоні з Йорданією з 7 жовтня, коли палестинське ісламістське угруповання ХАМАС здійснило напад на південь Ізраїлю, спровокувавши війну в Газі.

Зазначають, що напад стався у комерційній вантажній зоні під контролем Ізраїлю, де розвантажуються йорданські вантажівки, що в’їжджають на Західний берег. Перехід, також відомий як міст короля Хусейна, знаходиться приблизно на півдорозі між Амманом та Єрусалимом на північ від Мертвого моря.

Нападником був 39-річний водій вантажівки, який походив із впливового племені Хувейтат на півдні Йорданії. Пізніше Міністерство внутрішніх справ Йорданії ідентифікувало його як Махера Зіаба Хусейна аль-Джазі, жителя району Хусейнія в південному губернаторстві Маан в Йорданії.

«Терорист під’їхав до району мосту Алленбі з боку Йорданії на вантажівці, вийшов з вантажівки та відкрив вогонь по ізраїльських силах безпеки, які діяли біля мосту. Терорист був ліквідований силами безпеки, в результаті атаки загинули троє мирних жителів Ізраїлю», – повідомили ізраїльські військові.


Теги: ИорданиявбивствоУбийствоІзраїльИзраиль

Дата і час 09 вересня 2024 г., 08:16     Переглядів Переглядів: 1628
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.062294