АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 15°C
Харків: 14°C
Дніпро: 16°C
Одеса: 19°C
Чернігів: 14°C
Суми: 14°C
Львів: 13°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 15°C
Рівне: 15°C

Росіяни контратакують у Курській області: ЗСУ наступали біля Кореневого та Вишневки

Читать на русском
Росіяни контратакують у Курській області: ЗСУ наступали біля Кореневого та Вишневки
Росіяни контратакують у Курській області: ЗСУ наступали біля Кореневого та Вишневки

Згідно з даними аналітиків, російські війська здійснили контратаки в Кореневому; на схід від Кореневого в районі Ольгівки та на південний схід від Суджі, в районі Черкаської Конопельки.

Російські війська провели контратаки в Курській області на фоні українських наступальних операцій 8 вересня. Про це повідомляє "Інститут вивчення війни" у звіті від 8 вересня.

За деякими даними, 7 і 8 вересня ЗСУ продовжували атакувати на південний захід від Кореневого в районі сіл Снагість і Вишневка; на північний захід від Суджі, в районі Малої Локні; на північ від Суджі, в районі Мар’ївки; на північний схід від Суджі, в районі Мартинівки; і на південний схід від Суджі, в районі Черкаської Конопельки.

Є відомості, що російські війська здійснили контратаки в Кореневому; на схід від Кореневого в районі Ольгівки та на південний схід від Суджі, в районі Черкаської Конопельки.

У російських джерелах стверджується, що ЗС РФ відновили втрачені позиції на південь і схід від Кореневого, в районі Штепухівки і Малої Локні. Один із російських провоєнних блогерів заявив, що Погребки знаходяться в так званій "сірій зоні". Український військовий аналітик Костянтин Машовець повідомив 8 вересня, що російське військове командування перекидає повітряно-десантний полк і розвідувальний батальйон 106-ї дивізії ПДВ із Сіверського і Краматорського напрямків, а також щонайменше один самохідно-артилерійський дивізіон 20-ї мотострілецької дивізії з Кураховського напрямку в Курську область.

 qhiquziqtxiqqzant

Карта DeepState: Курська область

Повідомляється, що українські сили продовжують атакувати російські наземні лінії постачання в ближньому тилу Курської області. Українське джерело опублікувало 8 вересня відео, де українські сили знищують міст через річку Сейм на північ від Карижа, Глушківський район.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаВС РФПрорив кордону в Курській областіКурская областьКурська областьЗСУВСУ

Дата і час 09 вересня 2024 г., 11:14     Переглядів Переглядів: 2088
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.223966