АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Аlyona Аlyona розповіла, чи справді між нею та Jerry Heil виник конфлікт

Читать на русском
Аlyona Аlyona розповіла, чи справді між нею та Jerry Heil виник конфлікт
Аlyona Аlyona розповіла, чи справді між нею та Jerry Heil виник конфлікт

Аlyona Аlyona та Jerry Heil після завершення "Євробачення-2024" перестали з’являтися разом, що викликало у шанувальників припущення про можливий конфлікт між ними.

33-річна реп-виконавиця Аlyona Alyona вперше розкрила подробиці щодо конфліктів зі своєю колегою по сцені, співачкою Jerry Heil, з якою вони разом представляли Україну на пісенному конкурсі "Євробачення-2024".

Артистка поділилася цими подробицями в інтерв’ю "Тур зірками" на Люкс ФМ.

На запитання журналістки, чи дійсно між Аlyona Аlyona та Jerry Heil виникла якась проблема після участі в "Євробаченні", адже фанати помітили, що після завершення конкурсу їхні шляхи розійшлися, реперка зазначила, що між ними не було ніяких серйозних конфліктів.

Аlyona Аlyona пояснила, що насправді артисти майже не конфліктували, оскільки вони дуже різні за темпераментами — вона більш жорстка, а Jerry Heil — м’яка.

"Я експресивна, можу сказати щось вражаюче, а Яна — вона така м’яка. Ми різні, я жорстка сила, вона м’яка сила," — пояснила артистка.

Реперка також зізналася, чому наразі немає спільних проєктів, які були заплановані до участі в "Євробаченні". За її словами, їхні шляхи розійшлися, оскільки кожна з них продовжує своє життя. Тому, коли закінчився конкурс, вони обидві занурилися у свої світи, в яких залишили родину, стосунки, пісні, що хотіли записати. Через це зараз кожна з них намагається реалізувати те, що відклали раніше.

"Це, напевно, правильно, щоб не вигорати один від одного, ми розійшлися, щоб реалізувати те, що відклали, і потім знову з’єднатися!" — підсумувала Аlyona Аlyona.


Теги: Евровидение-2024Євробачення-2024КонфліктКонфликтАртистыАртистиJerry HeilАlyona Аlyona

Дата і час 10 вересня 2024 г., 10:18     Переглядів Переглядів: 1917
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.072218