АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

У Смілі розгорівся скандал через побиття колишнього військового

Читать на русском
У Смілі розгорівся скандал через побиття колишнього військового
У Смілі розгорівся скандал через побиття колишнього військового

Вчора, 9 вересня, у мережі з’явилося відео свідків побиття ексвійськовослужбовця в місті Сміла Черкаської області. Правоохоронці вже розпочали кримінальне провадження.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції Черкаської області.

Відомо, що конфлікт стався 3 вересня неподалік села Ротмистрівка.

Напередодні бійки в одному з автомобілів їхали батьки колишнього військовослужбовця, а в іншому – мешканці Сміли. Причиною конфлікту стало те, що один із водіїв створив аварійну ситуацію.

В одній з автівок перебували батьки колишнього військового, які розповіли про інцидент на дорозі сину. Вони вказали, що бачили автомобіль, який їх "підрізав" у селі Ташлик. Правоохоронці зазначають, що ексвійськовий вирішив самостійно розібратися з водієм, однак, приїхавши на місце, водія не виявив. Він зняв із транспортного засобу державний номерний знак і через соціальну мережу звернувся до очевидців із закликом допомогти йому встановити власника машини.

Водій Hyundai зв’язався з ветераном і призначив йому "зустріч", побачивши його допис у мережі. В результаті, між ними сталася бійка.

У заяві правоохоронців йдеться, що відео бійки за участю колишнього військовослужбовця та водія Hyundai виклали в мережу очевидці події вчора, 9 вересня. Слідством було встановлено учасників інциденту та обставини конфлікту.

Повідомляється, що правоохоронці оперативно прибули до місця події. Поліцейські супроводили автомобіль медиків та ексвійськового до лікарні, де його оглянули лікарі.

Відомо, що у медичному закладі 37-річний чоловік відмовився від шпиталізації. У заяві правоохоронців йдеться, що, спілкуючись з поліцейськими, ексвійськовий вказав, що претензій ні до кого не має та написав зустрічну заяву, в якій просив не проводити подальші дії й припинити розгляд справи.

Відомо, що пізніше поліцейські знову зустрілися з чоловіком, який після спілкування погодився написати заяву щодо нанесення йому тілесних ушкоджень.

Наразі інцидент кваліфіковано як хуліганство за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України. Зазначається, що у ході досудового розслідування можлива перекваліфікація події.

"Водночас щодо дій працівників поліції керівництвом Головного управління Національної поліції в Черкаській області розпочато службове розслідування", – йдеться у заяві правоохоронців.

На інцидент вже відреагував голова фракції "Слуга Народу" Давид Арахамія. У своєму Telegram-каналі він написав, що цей випадок має бути на особистому контролі міністра внутрішніх справ та Генерального прокурора.

"Направив офіційні звернення на обох та звернувся до профільного комітету проконтролювати ситуацію. Чекаємо на швидку реакцію", – зазначив Арахамія.


Теги: СкандалИзбиениепобиттяВоеннослужащиеВійськовіКонфликтКонфліктСмела

Дата і час 10 вересня 2024 г., 12:11     Переглядів Переглядів: 1714
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.075286