АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Невідомі жорстоко побили митрополита Климента, який служить в ЗСУ

Читать на русскомRead in English
Невідомі жорстоко побили митрополита Климента, який служить в ЗСУ
Невідомі жорстоко побили митрополита Климента, який служить в ЗСУ

Невідомі напали на митрополита Кримського та Сімферопольського Климента, який також служить у ЗСУ. У чоловіка численні рани та садна.

Інцидент стався у ніч з 11 на 12 вересня. За словами Климента, для привертання уваги нападники сказали "Владико, благословіть".

Нещодавно Климент відвідав Київ на запрошення "Кримської Платформи". Церковний ієрарх повідомив, що близько 23:00 він прямував до Михайлівського монастиря, де має келію.

Поблизу монастиря троє невідомих зупинили його та почали бити. Климент додав, що один з нападників, щоб примусити його зупинитися, сказав: "Владико, благословіть!".

На фото видно численні забої на обличчі церковного ієрарха. Чутливі кадри 18+.

побили Митрополита Кримського та Сімферопольського Климента qhiqqkiqhuiddhantНапад на митрополита Кримського та Сімферопольського Климента / фото з телеграм-каналу Цаплієнка

Він зазначив, що місце, обране для нападу, не має камер спостереження. Тому священнослужитель переконаний, що напад був спланованим.

На інцидент відреагувала поліція Києва, зазначивши, що дізналися про подію під час моніторингу соціальних мереж. Правоохоронці повідомили, що вже спілкуються з потерпілим та з’ясовують обставини події.

"Вказана подія зареєстрована, триває перевірка. На місце виїхала слідчо-оперативна група, яка спілкується із потерпілим та з’ясовує всі обставини", – повідомили у правоохоронних органах.

Поліцейські додали, що детальну інформацію нададуть згодом.


Теги: Православна Церква України (ПЦУ)ПЦУпобиттяИзбиениеКрымская платформаКримська платформаКиївКиевЗСУВСУМитрополит Климент

Дата і час 11 вересня 2024 г., 10:15     Переглядів Переглядів: 2274
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.158268