АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Прокурорка Парижа вважає справу Дурова знаковою та відзначила його співпрацю зі слідством

Читать на русском
Прокурорка Парижа вважає справу Дурова знаковою та відзначила його співпрацю зі слідством
Прокурорка Парижа вважає справу Дурова знаковою та відзначила його співпрацю зі слідством

Прокурорка Парижа Лор Беко охарактеризувала справу Павла Дурова як знакову та відзначила його співпрацю зі слідством, однак відмовилась коментувати питання щодо можливого арешту Ілона Маска у випадку його приїзду до Франції.

У росСМИ публікують повний текст інтерв’ю.

Питання: Дехто був здивований тим, що сталося. Ми не спостерігали нічого подібного у світі. Що спонукало вас розпочати дії проти Telegram та його власника?

Прокурорка: Цей випадок насправді доволі знаковий для роботи відділу з кіберзлочинності прокуратури Парижа. Ми обговорюємо Telegram, але хочу нагадати, що цей відділ також розпочав розслідування щодо сайтів Coco та зашифрованого месенджера Sky ECC. <..> Суть у тому, що у світі, який занадто часто сприймається як віртуальний, організована злочинність продовжує розвиватися, і це один із її методів. Усвідомлення цього було підкріплене судовими заходами [через закриття цих майданчиків], і також було підтримане законодавцями, які створили новий закон, що запроваджує покарання за управління платформою, яка дозволяє здійснювати незаконні транзакції. 

Питання: По суті, ніхто тепер не захищений. Якщо завтра незаконний контент з’явиться на Twitter, який тепер називається X, і якщо Ілон Маск приїде до Франції, ви могли б його затримати?

Прокурорка: Ми зацікавились платформою Telegram, тому що відділ з кіберзлочинності отримав повідомлення про те, що платформа ігнорувала низку запитів на ідентифікацію кіберзлочинців, особливо тих, хто займається дитячою порнографією. Вони не реагували на ці запити. Саме тому увагу відділу було привернуто до цієї платформи, і розпочалися відповідні розслідування.

Питання: Павло Дуров має з’являтися до поліцейського відділку двічі на тиждень. Чи дотримується власник Telegram умов судового контролю?

Прокурорка: Він повністю співпрацює з правосуддям.


Теги: TelegramИлон МаскДуров ПавелДуровУголовное делоФранціяФранцияЛор Беко

Дата і час 11 вересня 2024 г., 13:31     Переглядів Переглядів: 1546
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.073103