АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

У Львові після важкого поранення помер ексрадник голови СБУ Ярослав Антоняк

Читать на русском
У Львові після важкого поранення помер ексрадник голови СБУ Ярослав Антоняк
У Львові після важкого поранення помер ексрадник голови СБУ Ярослав Антоняк

Командир групи екіпажів УБпАК 103 ОБр Тро отримав тяжке поранення у травні і понад 4 місяці перебував на лікуванні в шпиталі.

Цю інформацію повідомила родина Ярослава Антоняка, передає "Еспресо.Захід".

Сьогодні, 12 вересня, загинув волонтер та військовослужбовець 103 ОБр Тро Ярослав Антоняк. Чоловік тривалий час проходив лікування у шпиталі після тяжкого поранення, яке отримав під час війни у травні.

Сьогодні минає рівно два роки, відколи я в лавах ЗСУ прибув в зону виконання бойових завдань на Донеччині. Від того дня мій підрозділ пройшов непростий шлях через Донецьку, Луганську та Харківську області. Я - спочатку рядовий стрілець, потім командир взводу, далі офіцер штабу і тепер командир групи екіпажів УБпАК. Жодного разу я не пошкодував про своє рішення і роблю все, що в моїх силах, для нашої Перемоги. Вдячний Богові, командуванню і побратимам за те, що я живий і здоровий. Завжди намагаюсь приймати зважені рішення, де на першому місці - збереження життя і здоров’я особового складу мого підрозділу.

Дякую за постійну підтримку родині, друзям і волонтерській спільноті. Її я відчуваю дуже сильно і отримую все необхідне для того, щоб нищити ворога і звільняти українську землю. Сьогодні відчуваю особливу радість, бо можу бити ворога вже на його землі. Тому сподіваюсь, що незабаром в мене будуть засоби, які дозволять вражати ворога якомога далі вглиб його території. Щоб все "населення раїсі" відчуло те, що сьогодні відчуває мій народ.

Мене дуже тягне до моєї сім’ї, яку я бачу надзвичайно рідко під час коротких відпусток. Але я постійно відчуваю їх любов і підтримку, і знаю, що це крайня необхідність, потрібна для нашої Перемоги. Останнім часом дедалі частіше згадую про друзів і знайомих, які загинули у війні з країною-помилкою. Вірю, що вони віддали свої життя недаремно і альтернативи перемозі України немає. Прошу всіх українців не просто вірити в Перемогу, а й діяти для неї, не втомлюватись, допомагати ЗСУ, бути готовими і долучатись до лав ЗСУ. Інакше ворога нам не перемогти. Тільки разом ми переможемо.

Що відомо про Ярослава Антоняка 

Ярослав Антоняк народився 29 листопада 1981 року у м. Львові. Закінчив юридичний факультет Львівського національного університету ім. Івана Франка та КНЕУ ім. Вадима Гетьмана, магістр права та міжнародної економіки.

Ініціатор та автор низки національно-патріотичних видавничих та відеопроєктів.

Працював на Львівській регіональній митниці. З 2014 по 2019 рік - радник голови СБУ.

Учасник таборування СУМ, учасник Революції Гідності, Лицар відзнаки "Гвардія революції" (Залізний хрест Майдану), з перших днів московсько-української війни - активний волонтер, засновник та активіст ГО “Громадська варта”, “Допоможи фронту” та інших громадських та волонтерських ініціатив.

Після початку повномасштабної війни добровільно вступив до лав 103 бригади Територіальної оборони ЗСУ, лейтенант ЗСУ.

4 травня 2024 року був важко поранений під час виконання бойового завдання. Понад 4 місяці медики боролися за життя Ярослава, але травми виявилися надто складними. 


Теги: ЛьвовЛьвівпораненняРанениеВоеннослужащиеВійськовіСБУАнтоняк Ярослав

Дата і час 12 вересня 2024 г., 22:22     Переглядів Переглядів: 2121
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066493