АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 24°C
Харків: 25°C
Дніпро: 26°C
Одеса: 24°C
Чернігів: 23°C
Суми: 24°C
Львів: 21°C
Ужгород: 23°C
Луцьк: 22°C
Рівне: 22°C

Ситуація на фронті: за добу росіяни провели рекордну кількість атак біля Курахового

Читать на русском
Ситуація на фронті: за добу росіяни провели рекордну кількість атак біля Курахового
Ситуація на фронті: за добу росіяни провели рекордну кількість атак біля Курахового

З початку доби 13 вересня на фронті зафіксовано 115 бойових зіткнень. Ворог намагається прорвати нашу оборону та захопити нові території на чотирьох напрямках у Донецькій області.

Про це інформує Генеральний штаб ЗСУ.

Ворожі обстріли

Сьогодні противник завдав по території України одного ракетного удару, використавши одну ракету, і 63 авіаційних ударів (серед яких 73 КАБ), а також запустив 567 дронів-камікадзе. Було здійснено понад 2900 обстрілів позицій наших військ та населених пунктів.

Ситуація на напрямках

На Харківському напрямку окупанти протягом дня чотири рази атакували неподалік Вовчанська, Гатища, Глибокого та Липців. Два бойових зіткнення тривають.

За попередніми підрахунками, втрати агресора наразі складають 72 військовослужбовці, убитими та пораненими, також наші воїни знищили бойову броньовану машину, 25 БпЛА та автомобіль, пошкоджено дві артсистеми, два автомобіля та бойову броньовану машину.

На Куп’янському напрямку противник вдень 11 разів намагався просунутися до наших позицій поблизу Синьківки, Глушківки, Лозової, Петропавлівки, Новоосинового та Стельмахівки. Атаки противника відбито Силами оборони.

На Лиманському напрямку російські загарбники атакували 22 рази в районах Копанок, Греківки, Твердохлібового, Макіївки, Невського, Ямполівки, Торського, Серебрянки та Білогорівки. Досі триває шість боєзіткнень, решту - наші воїни зупинили.

На Сіверському напрямку ворог три рази намагався прорвати оборону в районах населених пунктів Верхньокам’янське, Спірне та Виїмка.

На Краматорському напрямку зафіксовано три бойових зіткнення. Усі атаки біля Часового Яру та Андріївки були відбиті. Загарбники зазнали втрат.

На Торецькому напрямку було шість атак противника біля Дачного, Торецька та Неліпівки. П’ять атак відбито, триває бій. Ситуація контрольована.

На Покровському напрямку ворог 19 разів намагався прорвати оборону захисників. З початку доби, окупанти в районах населених пунктів Зелене Поле, Воздвиженка, Новоолександрівка, Миролюбівка, Новотроїцьке та Гродівка 16 разів отримали жорстку відсіч від наших захисників. Три атаки тривають поблизу населених пунктів Селідове, Михайлівка та Новогродівка.

Противник зазнає значних втрат - за попередньою інформацією, сьогодні наші воїни знищили на цьому напрямку понад 200 окупантів, з яких 80 - безповоротно. Знищено два міномети та сім автомобілів окупантів, також пошкоджено артсистему, дві бойові броньовані машини і чотири автомобіля.

На Курахівському напрямку ворог 35 разів атакував позиції ЗСУ біля Українська, Желанного Першого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки. Найбільшу активність проявляв у районі Костянтинівки та Українська. Наразі українські воїни відбили 30 атак, п’ять боєзіткнень досі тривають.

На Времівському напрямку сьогодні наші війська відбивали сім атак противника поблизу Катеринівки, Вугледара та Золотої Ниви. П’ять атак було відбито, ще дві тривають.

На Придніпровському напрямку противник здійснив п’ять невдалих спроб штурмувати позиції українських воїнів.

На решті напрямків суттєвих змін не зафіксовано.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУГенштаб ВСУ

Дата і час 14 вересня 2024 г., 00:35     Переглядів Переглядів: 1376
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
7.744768