АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

ЗСУ на Покровському напрямку знищили російську колону

Читать на русском
ЗСУ на Покровському напрямку знищили російську колону
ЗСУ на Покровському напрямку знищили російську колону

Ситуація на Покровському напрямку залишається напруженою, проте ЗСУ знищують бойову спроможність ворога. Російська армія не припиняє своїх спроб просунутися до міста Покровськ у Донецькій області, постійно використовуючи штурми та цілі колони техніки. Проте українські Збройні сили ефективно протидіють цим атакам.

За інформацією Окремої президентської бригади в Telegram, 14 вересня українські підрозділи успішно знищили колонну російської бронетехніки на Покровському напрямку.

У цій операції брали участь 1-й Окремий батальйон спеціального призначення Окремої президентської бригади, 46-а Окрема аеромобільна бригада та 59-а Окрема мотопіхотна бригада. Колону окупантів, що складалася з танків, БТР і БМП, вдалося зупинити завдяки своєчасному використанню FPV-дронів та артилерійських ударів.

Артилерія точно уразила бронетехніку, а ударні безпілотники завершили знищення колони ворога. Нагадаємо, що Росія продовжує тиснути на жителів Покровська. Внаслідок обстрілів з боку країни-агресорки було порушено водопостачання до Покровська Донецької області.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін у Телеграм. Через бойові дії зупинила свою роботу модульна фільтрувальна станція, завдяки якій Покровськ останнім часом отримував воду. Відновити її роботу наразі неможливо, заявив Філашкін.

Голова ОВА підкреслив, що триває робота над вирішенням цієї проблеми – зокрема, вже зараз у Покровській громаді за рахунок місцевого бюджету пробурили 75 свердловин загального користування, а за рахунок ОСББ – 250 свердловин біля багатоквартирних будинків. Також організовано підвезення питної води, і з’явилося вісім установок зворотного осмосу, з яких люди можуть безкоштовно набирати воду.


Теги: фронтбоевые действияНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 16 вересня 2024 г., 17:30     Переглядів Переглядів: 1956
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.0738