АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Ситуація на фронті: за минулу добу сталося 153 бойових зіткнення

Читать на русскомRead in English
Ситуація на фронті: за минулу добу сталося 153 бойових зіткнення
Ситуація на фронті: за минулу добу сталося 153 бойових зіткнення

Протягом понеділка, 16 вересня, на фронті сталося 153 бойових зіткнення. Зокрема, на кількох напрямках досі тривають понад 20 боїв. Найактивніше росіяни атакують на Покровському та Курахівському напрямках.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у фейсбуці.

«Загалом, від початку цієї доби відбулося 153 бойових зіткнення. Російські агресори завдали по території України 63 авіаудари, скинувши 83 КАБи. Крім цього, росіяни використали 448 дронів-камікадзе для ураження та здійснили понад 2900 обстрілів по позиціях наших сил і населених пунктах», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Харківському напрямку ворог двічі атакував оборонні позиції наших військ неподалік Вовчанська.

На Куп’янському напрямку противник десять разів намагався провести штурми в районах Новоосинового, Синьківки та Лозової. Українські захисники відбили шість атак, ще чотири – наразі тривають.

На Лиманському напрямку протягом доби російські загарбники 21 раз атакували позиції українців неподалік Греківки, Дружелюбівки, Макіївки, Невського, Новосадового, Лозової, Білогорівки та у Серебрянському лісі. Станом на зараз точиться чотири бої.

На Сіверському напрямку ворог намагався атакувати в районах Івано-Дар’ївки та Переїзного. Оборонці української землі зупинили три атаки росіян.

На Краматорському напрямку триває одне зіткнення поблизу Васюківки, а п’ять ворожих атак вже відбито нашими захисниками.

На Торецькому напрямку росіяни 16 разів атакували Сили оборони біля Неліпівки, Дружби, Торецька та Залізного. Наші воїни зупинили 13 ворожих атак, три атаки все ще тривають.

На Покровському напрямку з початку цієї доби окупанти 40 разів намагалися прорвати нашу оборону неподалік населених пунктів Воздвиженка, Гродівка, Новогродівка, Маринівка та Красний Яр. Два зіткнення досі тривають.

На Курахівському напрямку ворог також активний – 42 рази атакував наші позиції поблизу Українська, Цукуриного, Желанного Першого, Георгіївки, Костянтинівки та Катеринівки. За уточненою інформацією, чотири бої тривають.

На Времівському напрямку загарбники здійснили наступальні дії неподалік Вугледара, Катеринівки, Водяного та Костянтинівки. Під час трьох боєзіткнень вони зазнали невдачі, чотири штурми досі тривають.

На Оріхівському напрямку мала місце одна безуспішна спроба противника просунутися в напрямку наших позицій неподалік Роботиного.

На Придніпровському напрямку російські загарбники п’ять разів безрезультатно намагалися витіснити українські підрозділи з позицій.


Теги: боевые действияЗСУВСУНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнафронт

Дата і час 17 вересня 2024 г., 09:01     Переглядів Переглядів: 1871
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.109115