АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Ситуація на фронті: На Покровському та Курахівському напрямках противник здійснив 50 атак

Читать на русском
Ситуація на фронті: На Покровському та Курахівському напрямках противник здійснив 50 атак
Ситуація на фронті: На Покровському та Курахівському напрямках противник здійснив 50 атак

З початку доби на фронті відбулося 103 бойових зіткнення, найбільш активні бої зараз на Курахівському та Покровському напрямках.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у Фейсбуці, надаючи оперативну інформацію станом на 16:00 середи, 18 вересня.

Російські війська не припиняють обстрілювати прикордонні території Сумської, Чернігівської та Харківської областей. Зокрема, з артилерії та мінометів були обстріляні Миколаївка, Велика Писарівка, Бояро-Лежачі, Тимофіївка, Малушине, Угроїди, Павлівка, Тимоновичі та Чайкіне.

Крім того, росіяни здійснили авіаудари КАБами по районах Графського, Бондарівщини, Малушиного, Соснівки, Іскрівщини, Ободів, Костянтинівки.

На Харківському напрямку війська РФ за підтримки авіації намагаються атакувати позиції українських підрозділів у районі Вовчанська.

На Куп’янському напрямку російські загарбники дев’ять разів атакували Сили оборони в районах Синьківки, Кругляківки та Стельмахівки. Два боєзіткнення ще тривають. Українські воїни стійко тримають оборону та завдають ворогу втрат.

На Лиманському напрямку за добу армія РФ здійснила сім атак на позиції українців поблизу Дружелюбівки, Чернещини, Невського та Макіївки. Два боєзіткнення досі тривають.

Війська загарбників продовжують шукати слабкі місця в українській обороні поблизу Верхньокам’янського на Сіверському напрямку. Один штурм українські воїни відбили, ще одне боєзіткнення триває.

На Краматорському напрямку з початку доби підрозділи Сил оборони відбили три атаки російських загарбників поблизу Часового Яру та Ступочок. Водночас авіація росіян завдала ударів КАБами та НАРами по Часовому Яру та Дружківці.

На Торецькому напрямку російські війська сім разів намагалися пробити українську оборону в районах населених пунктів Дачне, Щербинівка, Неліпівка та Нью-Йорка. По Щербинівці та Іванопіллю двічі вдарили КАБами.

На Покровському напрямку російські загарбники за підтримки авіації здійснили 24 спроби витіснити українських захисників із займаних позицій в районах Новоолександрівки, Новоторецька, Гродівки, Новогродівки, Михайлівки та Красного Яру.

Сили оборони стримують натиск та відбили 21 атаку ворога, три боєзіткнення ще тривають.

На Курахівському напрямку армія РФ атакувала 26 разів у бік населених пунктів Цукурине, Українськ, Георгіївка, Дальнє та Костянтинівка. Двадцять три спроби загарбників просунутися вперед вже відбиті.

На Времівському напрямку відбулося п’ять російських атак неподалік Катеринівки та Богоявленки. Три бої ще не завершені.

На Гуляйпільському напрямку російські загарбники без успіху атакували в районі Гуляйполя. Водночас авіація росіян завдала ударів некерованими авіаційними ракетами по П’ятихатках та Жереб’янках.

На Оріхівському напрямку війська РФ чотири рази штурмували позиції Сил оборони в районах Малої Токмачки та Новоданилівки. Одне боєзіткнення ще триває.

Також чотири рази росіяни без успіху атакували Сили оборони на Придніпровському напрямку.

Триває операція в Курській області. Авіація ворога продовжує руйнувати свої села та міста. Від початку доби російські літаки завдали дванадцять ударів шістнадцятьма КАБами по власній території.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на Українубоевые действияфронтВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 18 вересня 2024 г., 18:48     Переглядів Переглядів: 1580
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.097651