АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

Залужний, Горбенко, Курко - військові подякували Свіщову за допомогу армії України

Читать на русском
Олександр Свіщов - відомий бізнесмен, меценат і інвестор
Олександр Свіщов - відомий бізнесмен, меценат і інвестор

Ще один доказ того, що українці є незламними, продемонстрував Олександр Свіщов. Його діяльність стала прикладом для багатьох українців.

За активну підтримку українських воїнів його високо відзначили командири та сам головнокомандувач ЗСУ.

Активна підтримка ЗСУ

2024 рік став знаковим для львівського мецената та спортивного функціонера Олександра Свіщова. Він отримав чимало відзнак за активну підтримку українських захисників, включаючи подяку від екс-Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

У березні Олександр Свіщов був нагороджений відзнаками від 125 та 103 окремих бригад територіальної оборони за його вагомий внесок у забезпечення військовослужбовців. Відзнаку Олександр Свіщов отримав від командира військової частини А 7381, генерал-лейтенанта Артура Горбенко та командира 103 окремої бригади територіальної оборони Валерія Курко.

У квітні він отримав нагороду «Золотий лев» від командира 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила за допомогу ЗСУ. Почесну нагороду волонтеру та меценату вручив Іван Голішевський.

Підтримка найвразливіших

Олександр Свіщов продовжує фінансувати та підтримувати ініціативи, серед них:

  • Фінансова допомога переселенцям та відновлення інфраструктури.
  • Підтримка реабілітаційних центрів.
  • Фінансування протезування українських військових.
  • Організація благодійних заходів для дітей вразливих категорій та дітей загиблих українських військових.

Також, Олександр Свіщов став лауреатом премії «Скарб Нації 2024» за мужність, людяність та значний внесок у розвиток та відбудову України. Ця престижна премія вшановує українців, які виявляють мужність, гуманність і силу духу, працюють над зміцненням позитивного іміджу країни та роблять вагомий внесок у її процвітання. Нагорода визнає їхню самовіддану працю задля перемоги України.

Олександр Юрійович Свіщов крім підтримки армії та мистецтва є справжнім рушієм розвитку спорту в Україні. Він як президент Федерації водного поло України активно розвиває даний вид спорту, а також теніс та футбол, вкладаючи сили та інвестиції у будівництво нових дитячих спортивних закладів. А нещодавно видання "Обозреватель" відзначило його, включивши до рейтингу 10 провідних бізнесменів Західної України, які роблять значний внесок у спортивний розвиток регіону.

Як повідомлялося раніше, видання Обозреватель опублікувало список з десяти бізнесменів Західної України, які активно розвивають спорт.

До нього увійшли відомий львівський бізнесмен та президент Федерації водного поло України Олександр Свіщов, а також львівський бізнесмен та меценат, засновник Академії та ФК «Рух» Григорій Козловський.

Значну увагу Олександр Юрійович Свіщов присвячує розвитку дитячого сорту. Так за підтримки мецената у місті Лева відкрився сучасний комплекс для занять професійними видами спорту, а особливо тенісом – «Leoland». Поява нового комплексу дала можливість спортсменам та всім охочим займатись тенісом та проводити турніри цілий рік, це стало можливо  завдяки критим кортам з сучасним хардовим покриттям.

Також саме завдяки підтримці Олександра Свіщова потужно розвивається водне поло. Бізнесмен очолює не тільки Федерацію водного поло України, а також є президентом ватерпольного клубу «Динамо» Львів». За його президентства клуб досягнув значних  результатів.

Григорій Козловський відомий своєю підтримкою українських військових, адже майже щомісяця його «жовто-чорна» родина донатить на ЗСУ. Та не відстають «рухівці» і в спортивному житті.

Академія «Рух», яку очолює Григорій Козловський, славиться на всю Україну, адже навчає майбутніх зірок футболу, а її вихованці встановлюють різноманітні рекорди. Так нещодавно вихованці «Руху» встановили національний рекорд України з наймасовішого набивання м’яча головою.


Теги: МеценатГорбенко АртурКурко ВалерийФК РухГолишевский ИванКозловский ГригорийЗалужный ВалерийЗалужныйнаграданагородиЗСУВСУСвищев АлександрСвіщов Олександр

Дата і час 18 вересня 2024 г., 20:38     Переглядів Переглядів: 2048
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.11389