АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

На святкування Рош га-Шана до Умані вже прибули до пів тисячі хасидів

Читать на русском
На святкування Рош га-Шана до Умані вже прибули до пів тисячі хасидів
На святкування Рош га-Шана до Умані вже прибули до пів тисячі хасидів

До Умані перед святкуванням Рош га-Шана вже приїхало близько пів тисячі хасидів, а масовий приїзд паломників очікується з наступного тижня.

Про це повідомила пресслужба Державної міграційної служби України.

«З початку вересня на Черкащині почали з’являтися паломники-хасиди на святкування єврейського Нового року — Рош га-Шана, який цьогоріч проходить у жовтні. За попередніми даними, наразі до Умані приїхало до пів тисячі хасидів, а масовий приїзд запланований вже на наступний тиждень, тому міграційна служба разом із правоохоронними органами переходять на посилений режим роботи», – зазначили в ДМСУ.

 eiqkikuidzant

За даними міграційників, цього року очікується найбільше святкування Рош га-Шана – в Умані планують зустріти більше 50 тисяч прочан.

У пресслужбі повідомили, що у середу з робочим візитом Умань відвідав начальник Центрально-південного міжрегіонального управління ДМСУ Андрій Кочерга.

Він разом із працівниками Уманського відділу ЦПМУ ДМС відвідав район, де проживають хасиди, а також могилу засновника брацлавського хасидизму цадика Нахмана.

Вони обговорили спільні заходи за участю представників Уманського райуправління поліції ГУНП в області та Управління стратегічних розслідувань в Черкаській області Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції України.

Вказується, що основними акцентами наради стали питання безпеки іноземних паломників та контроль за дотриманням ними законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.


Теги: ІзраїльИзраильРош ха-ШанаХасидыУмань

Дата і час 19 вересня 2024 г., 12:07     Переглядів Переглядів: 1737
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.065167