АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 23°C
Харків: 25°C
Дніпро: 25°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 22°C
Суми: 23°C
Львів: 21°C
Ужгород: 22°C
Луцьк: 21°C
Рівне: 22°C

АТ "Антонов" поставило на паузу роботу над новою "Мрією"

Читать на русском
АТ "Антонов" поставило на паузу роботу над новою "Мрією"
АТ "Антонов" поставило на паузу роботу над новою "Мрією"

Експерти завершили пошук збережених частин зруйнованого в Гостомелі літака. Однак відновлення нової "Мрії" відклали на невизначений термін.

В АТ "Антонов" тимчасово призупинили роботу над новим літаком Ан-225 "Мрія". Про це 20 вересня повідомила Економічна правда посилаючись на джерела.

Компанія завершила невідкладні роботи і планує знову зайнятися відновленням літака після закінчення війни. Зокрема, співробітники завершили дефектацію знищеної "Мрії", що необхідно було зробити без затримок, щоб зберегти уцілілі деталі. Тепер "Антонов", як повідомляється, зосередив свої зусилля на "більш пріоритетних завданнях для держави".

Зазначається, що роботи були профінансовані зі спеціального фонду на відновлення "Мрії". У фонді було три мільйони доларів, і більша частина цих коштів була отримана як роялті від компанії Microsoft.

Американська фірма запропонувала геймерам доповнення до гри Microsoft Flight Simulator з літаком Ан-225, і 100% доходів від продажу в перший рік надходили "Антонову". Однак існувала одна умова — кошти повинні бути використані для відновлення літака.

Точна вартість нової "Мрії" ще не визначена. Вона буде залежати, зокрема, від того, чи зможе компанія використовувати як донорів деталі ворожих літаків "Руслан". Наразі вони перебувають в Канаді та Німеччині, але можуть бути конфісковані на користь України.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗавод Антонов

Дата і час 21 вересня 2024 г., 08:19     Переглядів Переглядів: 1690
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066354